MAINOS

Allas Sea Pool – yritystapahtumien merellinen keidas alle 10 hengen kokouksista 2600 hengen yritystilaisuuksiin

Länteen aukeavalla terassilla merituuli hivelee poskia, ja ilta-auringon viime säteet lankeavat kasvoille. Taustalla kohoavat Presidentinlinna ja Uspenskin katedraali. Viereisen Kauppatorin kuhina kantautuu korviin. Sisään astuessa kaupungin äänet hiljenevät ja kokoustilan ikkunasta voi ihailla laituriin lipuvaa Suomenlinnan lauttaa. Tätä on yritystapahtuma Helsingin Katajanokalla sijaitsevassa Allas Sea Poolissa. Keskeisen sijainnin omaava merellinen tapahtumakeidas on tunnettu merivesikylpylästä ja kesän laadukkaasta Allas Liven keikkatarjonnasta, minkä lisäksi se toimii monipuolisena yritystapahtumapaikkana. Altaan sijainti on uniikki yhdistelmä merellisyyttä ja keskustan sykettä.

Allas Sea Pool

Altaalla onnistuvat niin pienet  alle kymmenen hengen kokoukset kuin koko tapahtumapaikan kattavat 2600 vieraan elämykselliset yritystapahtumat. Asiakaskokemukseen on panostettu jo suunnitteluvaiheessa suuntaamalla terassit länteen ja varmistamalla auringonpaisteen osuminen alueelle koko päivän ajan. Monipuolisten tilojen asiakaspolut on helppo suunnitella, sillä vieraiden ohjaaminen paikasta toiseen hoituu selkeän kyltityksen ja digitaalisten näyttötaulujen avulla.

”Esimerkiksi viime kesänä järjestimme tapahtuman, jossa ilmoittauduttiin ensin yhdessä pisteessä, jätettiin tavarat toisaalle ja jatkettiin sisäpihan olutfestareille. Tuollaiset asiakaspolut on helppo suunnitella sujuviksi niin, että ei tule ruuhkasumppuja”, toteaa Allas Sea Poolin markkinointipäällikkö Elina Rapeli.

Allas Sea Poolin kokenut tiimi apuna yritystilaisuuden järjestämisessä

Kuudessa vuodessa Altaan tiimille on kehittynyt hyvä käsitys siitä, mihin kaikkeen monipuolinen tapahtumapaikka venyy. Yksi tiimin tähdistä on ohjelmapäällikkö Eero Jääskeläinen. Hänet valittiin viime vuonna pohjoismaisten musiikkivientitoimistojen verkon Nomexin listalle, johon nostettiin 20 alle 30-vuotiasta musiikkialan vaikuttajaa. Jääskeläinen auttaa myös yritystapahtumien artistien varaamisessa. Valmiin infran ja backstageksi soveltuvien lisätilojen ansiosta yksityiskeikkojen järjestäminen Altaalla onkin vaivatonta.

Elina Rapeli ja Eero Jääskeläinen.
Elina Rapeli ja Eero Jääskeläinen.

Monialaisen osaamisen ansiosta Altaan tiimin avulla hoituu myös tilaisuuden sovittaminen yritysbrändiin. Yksilöllistä ilmettä luodaan aina somistuksista koko tapahtumapaikan valaistukseen ja projisointiteoksiin asti. Pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto on tottunut toteuttamaan myös suuria tapahtumia. Ulkopuolisille kumppaneille on tarjolla erilaisia tukitiloja, joita voidaan käyttää varastoina ja henkilökunnan taukopaikkoina.

”Esimerkiksi illan rekvisiitta saadaan päiväohjelman ajaksi talteen.”

Allas Sea Pool

Räätälöitävät kokoustilat ja kattavat palvelut saman katon alla

Altaan tilat ovat monipuoliset. Sisäpiha vetää 2300 henkeä, ja kokoustiloja löytyy sekä 10 että 100 hengen tilaisuuksiin. Tilat on suunniteltu niin, että päärakennuksen kahta kokoustilaa voidaan myös yhdistellä. Pienemmästä voidaan esimerkiksi rakentaa suuremman tilan sisääntuloaula ja narikka. Eri tilat ovat tyyliltään omanlaisia, minkä ansiosta kokouspäivän aikana voidaan vaihtaa myös tyylistä toiseen. Aluksi voidaan esimerkiksi pitää seminaari tiiviimmällä kalustuksella ja ottaa sen jälkeen luovempaa ideointia väljemmässä tilassa. Saman katon alta löytyvät myös ravintolapalvelut sekä studio, jota voidaan käyttää erilaisiin hyvinvointiaktiviteetteihin tai rennompaan työpajailuun.

Allas Sea Pool

Studion, merivesikylpylän ja sisäpihan ansiosta Altaalla onnistuvat moninaiset ohjelmanumerot ilmajoogasta porrasvetoihin ja uintitekniikkakursseihin. Allasosasto on varattavissa yksityistilaisuuksiin kesäkauden ulkopuolella syyskuusta toukokuuhun. Pimeys tuo oman taikansa ulkoaltaiden ylle.

”Kaupungin siluetti on todella kaunis syksyisin ja talvisin.”

Altaan kelluvat saunat ovat myös ainutlaatuinen kokemus, joita voi hyödyntää myös henkilöstön tai asiakkaiden kestitsemiseen. Erityisesti kansainvälisissä vieraissa saunominen aivan Presidentinlinnan portailla herättää ihmetystä ja ihastusta.

”Heille se on iso juttu, ja ottavat usein selfien uimavaatteissa linna taustallaan.”

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool

 • Sijaitsee Katajanokalla
 • Avattu 2016
 • 3 kokoustilaa ja sisäpiha yritystapahtumille
 • Kahvila, ravintola ja kattoterassi
 • Urbaani merivesikylpylä
 • Uniikki tapahtumapaikka

Tilat

 • Kokoustila Helsinki, 100 henkilöä
 • Kokoustila Kanava, 10 henkilöä
 • Kokoustila Satama, 50 henkilöä
 • Studio, 30 henkilöä
 • Sisäpihan yksityiskonsertit, 2300 henkilöä
 • Koko tapahtumapaikka, 2600 henkilöä (ei allasalue)
 • Tilaussauna syyskuusta 2023 alkaen
 • Allastason voi varata yksityistilaisuuksiin syyskuusta toukokuuhun

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

myynti@allasseapool.fi

+358 40 546 1345

Allas Sea Pool


 • Tilaa Lehti

  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento