MAINOS

BÖLE Arena & Club on rajattomien mahdollisuuksien tapahtuma-areena

Helsinki sai maaliskuussa uuden liveareenan BÖLE Arena & Clubin avatessa ovensa Pasilan aseman kupeessa. Maksimikapasiteetiltaan 4 400 -paikkainen, monipuolisesti eri tarpeisiin muuntautuva konserttiareena, klubi ja ravintolamaailma niputtavat yhteen maailmanluokan esiintyjät, korkeatasoisen ruoka- ja juomatarjonnan sekä kansainvälisen tason keikka- ja esitystuotannot.

BÖLEssä on koettu muun muassa Käärijän kevään ainoa Suomen-keikka. Kesällä vuorossa ovat ensimmäiset ulkomaiset artistit, kun BÖLEssä keikkailevat ensin kitaravirtuoosi Yngwie Malmsteen ja sitten James Blunt. Syksylle luvassa on muun muassa Diandran ja Turun filharmonisen orkesterin yhteiskonsertti James Bondin musiikin merkeissä.

BÖLE Arena & Club

Vahvuutena muuntautumiskyky

BÖLE Arena & Club lupaa nostavansa livekokemuksen uudelle tasolle. Se tarkoittaa muun muassa huippuluokan valo- ja äänijärjestelmiä, monin tavoin muunneltavissa olevia tiloja sekä räätälöityä ruoka- ja juomatarjontaa. Ravintolakumppani NoHo Partners taikoo tapahtumiin tarjoilut niiden luonteen mukaan, ja Suomen kokeneimmista tapahtuma-ammattilaisista koostuva tiimi vastaa tilaisuuksien onnistumisesta.

– Parasta BÖLEssä on ehdottomasti sen muuntautumiskyky – niin tilojen kuin palveluidenkin suhteen. Tilat muuntautuvat kameleontin tavoin aina intiimistä klubista mittavan kokoluokan keikkapaikaksi, teknologia vastaa kaikista vaativimpiinkin tarpeisiin, ja tapahtuma-ammattilaisemme huolehtivat lopusta. Tämä kaikki mahdollistaa aivan uudenlaisten elämysten rakentamisen, sanoo Venue Manager Anne Bask.

BÖLE Arena & Club

BÖLE Arena & Clubin maksimikapasiteetti on 4 400 henkeä. Venue sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien Pasilassa, hotellien ja palveluiden keskipisteessä, ja on siksi helposti saavutettavissa kauempaakin saapuville livekulttuurin ystäville.


bolearena.fi

@bolearena

#BÖLEarena

#BÖLEexperience

BÖLE Arena & Club


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento