MAINOS

Mitä kokouksen tai muun tilaisuuden järjestäjä pitää tärkeänä kokouspaikkaa valitessaan?

Se tunne, kun kaikki onnistuu

”Scandicissa meidän ei tarvitse stressata mistään, kaikki on valmiina ja hoituu ammattitaitoisesti. Koko suunnitteluprosessi oli niin ihana – Scandicilla henkilöt, jotka on auttaneet meitä, ovat olleet ihan superauttavaisia ja kaikki on sujunut hyvin.”

”Scandic Helsinki Hub on erinomainen vaihtoehto meille, sen visuaalinen ilme ja fiilis sopii meidän brändin kanssa. Ja Scandicilla on oikeasti ammattitaitoista henkilökuntaa, joka takaa meille sen, että me pystymme keskittymään itse tapahtuman sisältöön.”

”Yhteyshenkilön kanssa on ollut todella mutkatonta ja tosi mukavaa valmistelu.”

Scandic on yksi suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä ja vahvuus piileekin vankassa kokemuksessa ja ammattitaidossa aina suunnittelusta toteutukseen.

Scandic

Inspiroiviin kohtaamisiin

”Valinta oli ilmiselvä, kun alettiin miettiä, missä myyntivalmennuskiertueeni tilaisuudet pidetään. Fasiliteetit ja puitteet on Scandicilla hyvät, ne on aina toimineet hyvin ja on todella modernit, kuten täällä Scandic Park Helsingissä. Mahtuu paljon yleisöä, on hyvät screenit ja näkyy hyvin kaikille.”

”Valmennuskiertueellani kävijät on olleet hyvillään siitä, että paikat on olleet helppo saavuttaa, on ollut helppo tulla”.

Suomen laajin ja monipuolisin hotellivalikoima takaa, että Scandicilta löytyvät sopivat tilat kaikkiin tilaisuuksiin, niin pieniin kuin isoihin, vieläpä erinomaisilla sijainneilla.

Scandicin valikoimassa on jopa viisi hotellia Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa. Kävellen terminaalista pääsee helposti viereisiin hotelleihin Scandic Helsinki Airport sekä Hilton Helsinki Airport. Myös suosittu kokoushotelli Scandic Helsinki Aviacongress lentoaseman kupeessa on oiva vaihtoehto, sillä sen suuri pysäköintialue ja maksuton lentokenttäbussi tekevät saapumisen helpoksi.

Scandic

Vain mielikuvitus rajana

Erityiskiitosta Scandic saa siitä, miten monipuolisesti hotellien kokous- ja tapahtumatilat taipuvat moniin eri tarkoituksiin. Esimerkiksi merelliset Scandic Marina Congress Center ja Hilton Helsinki Kalastajatorppa sekä ainutlaatuinen Scandic Grand Central Helsinki tarjoavat puitteet tilaisuuksiin, joissa vain mielikuvitus on rajana. Töölön helmet, ikimuistoinen Crowne Plaza Helsinki – Hesperia ja Scandic Park Helsinki vierekkäin luovat mahdollisuudet monimuotoisiin tapahtumiin.

Scandic operoi Suomessa myös Hilton-, Crowne Plaza-, Holiday Inn- ja Hotel Indigo -hotelleja, joten pääkaupunkiseudulla on valittavissa jopa 25 hotellia – kaikki kätevästi yhdellä yhteydenotolla.

Sitaatit on poimittu asiakkaiden kommenteista ja niitä on lyhennetty. Kurkista tapahtumiin ja kuule asiakaskokemukset kokonaisuudessaan scandichotels.fi/meeting


Tässä asiakastarinoita Scandicissa toteutetuista tilaisuuksista, joissa järjestelyt on jätetty asiantuntijoidemme osaaviin käsiin suunnittelusta toteutukseen. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista, ja autamme suunnittelemaan tarpeisiinne sopiva tilaisuus!

 

Scandic


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento