MAINOS

Inspiroidu Rokualla – jääkauden muovaamassa maisemassa

Rokua Geopark -alueen yritykset palvelevat rempseästi mutta ammattitaidolla niin pieniä kuin usean sadan hengen ryhmiäkin. Tiloja löytyy perinteikkäästä leirintäalueesta moderniin huvilaan ja kylpylähotelliin. Aivojumpan ohessa voi löytöretkeillä mitä upeimmissa luonto- ja kulttuurikohteissa, oppia uutta sekä nauttia luonnon palauttavasta voimasta.

Tervetuloa viihtymään keskelle ainutlaatuista luontoa!

Rokua Geopark Suppajärvi
Suppajärvi. KUVA Harri Tarvainen / Rokua Geopark

Rokua Geopark on pohjoisen Suomen ainoa Unescon kohdealue, jonka erityisyys piilee sen viimeisimmän jääkauden aikana muotoutuneessa maisemassa ja miljardeja vuosia vanhoissa geologisissa piirteissä. Muinaisten luonnonmullistusten vaikutukset ulottuvat aina tähän päivään saakka ja näkyvät ”jääkauden perintönä” luonnon lisäksi myös paikallisessa kulttuurihistoriassa ja elämäntyylissä.

Rokua Geopark
Maastopyöräilyä. KUVA Harri Tarvainen / Rokua Geopark

Tule meille kokoustamaan tai virkistymään!

Active Camping Montta, Muhos

Perinteikkäät ja luonnonläheiset puitteet hauskojen tiimipäivien ja tilaisuuksien järjestämiseen löytyy Montan leirintäalueelta, vain noin puolen tunnin ajomatkan päästä Oulusta. Kaikki tarvittava majoituksesta aktiviteetteihin ja tarjoiluista tiloihin hoituu samalla tontilla. Oheisohjelmaksi sopii esimerkiksi luontopakopeli, melonta tai viereisellä Lemmenpolulla patikointi Oulujoen maisemaa ihaillen.

montta-activecamping.fi, activecamping@gmail.com

Active Camping Montta
Active Camping Montta.

Atteson, Rokua Geopark -alue

”Aurinkoinen Atteson” eli luonto-opas Juha Aitta tuntee Rokua Geopark -alueen vesistöt ja metsät kuin omat taskunsa. Attesonin kanssa tiimisi pääsee kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä ympäri vuoden. Miltä kuulostaisi esimerkiksi veneily-, kalastus- tai melontaretki merellisellä Oulujärvellä, polkukajakkiseikkailu Rokuan suppalammilla tai luontoteemainen työpaja? Atteson räätälöi ohjelman tiimillesi sopivaksi!

atteson.fi, info@atteson.fi

Atteson
Atteson.

Merilän Kartano, Utajärvi

Merilän Kartano tunnelmallisessa maalaismiljöössä Oulujoen rannalla on viehättävä paikka kokouksen tai virkistyspäivän järjestämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kokoustilat sekä tarvittaessa majoituksen 60 hengelle, oheisohjelmaa ja herkullista paikallista ruokaa.

Vuonna 1811 rakennetun päärakennuksen ja laajennusosien tilat sopivat aina pienten ryhmien virkistyspäivistä jopa liki 300 henkilön juhlatilaisuuksiin. Pihapiirissä ja lähialueilla onnistuu monenlaiset aktiviteetit, ja Merilän kolmessa eri saunassa on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

merilankartano.com, merilan.kartano@utanet.fi

Merilän Kartano
Merilän Kartano.

Rokua Health & Spa Hotel, Rokua

Rokua Health & Spa Hotel on täyden palvelun kokous- ja tapahtumapaikka Rokuan kansallispuiston syleilyssä. Talostamme löytyy kokoustiloja kaikenkokoisille ryhmille – jopa 400 ihmisen joukolle! Kaikki kokoustilat on varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla.

Tunnelmallisia tilaisuuksia voit järjestää myös viihtyisissä saunatiloissamme tai rantakodalla, sekä piristää kokouspäivää liikuntapalvelujemme tai hemmotteluhoitojemme avulla. Toteutamme myös toiveidenne mukaiset tarjoilut onnistuneen tilaisuuden takaamiseksi.

rokua.com, myynti@rokua.com

Rokua Health & Spa Hotel
Rokua Health & Spa Hotel.

Rokuan lomahuvilat, Rokua

Vietä mukava kokous- tai virkistysreissu korkeatasoisessa Rokuan Tähti -hirsihuvilassa hyvien palveluiden äärellä. Tähdessä voi järjestää jopa 20 hengen tilaisuuksia tarjoiluineen ja majoituksineen. Pihapiiristä löytyvät myös palkittu savusauna ja tilava kota ohjeisohjelmien järjestämiseen. Rokuan kansallispuiston reitit sekä kylpylähotellin palvelut ovat
aivan vieressä.

rokuanlomahuvilat.fi, info@rokuanlomahuvilat.fi

Rokuan lomahuvilat
Rokuan lomahuvilat.

Rokua Geopark

Tutustu jääkauden perintöön mm. näissä kohteissa:

 

Rokua Geopark

Löytöretkellä jääkauden jäljillä

info@rokuageopark.fi

www.rokuageopark.fi

Rokua Geopark


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento