MAINOS

LUXE-sali kohottaa tilaisuutesi arjen yläpuolelle – rennosti, omalla ilmeellä

Finnkino on uudistanut teattereitaan ja tuonut niihin uudenlaista mukavuutta. Premium-saleja on muun muassa Helsingin Itiksessä, Oulussa ja Raisiossa, jonka kaikki salit ovat LUXE-konseptin mukaisia. Helsingin Tennispalatsissa otettiin kesän alussa käyttöön ensimmäiset LUXE-salit, jotka edustavat elokuvateattereiden korkeinta mukavuutta. Finnkinon Head of Sales Mika Wickström kuvailee LUXEn mahdollisuuksia:

”Jos yritys haluaa pitää tilaisuuden, jossa tarjotaan vähän enemmän luksusta – oli se sitten asiakkaille, työntekijöille tai muille sidosryhmille – en tiedä missä se olisi mukavampaa kuin LUXE-salissa, missä istumamukavuus kohtaa huipputason valkokankaan ja akustiikan.”

Tyypillisimmällään LUXEa käytetään yritysnäytöksissä ja esittämällä elokuvia sidosryhmille.

Finnkino Tennispalatsi

”Toki muunlaisetkin presentaatiot ja tietoiskut onnistuvat LUXEssa. Sali on suunniteltu siihen, että katse on kankaalla”, Wickström toteaa.

LUXE-salissa henkilökohtainen tilan tuntu on iso. Jokaisella on motorisoitu, helposti säädettävä lepotuoli ja pöytä tarjoiluille. Kokemus on luksusmainen joka tasolla.

Yritykset voivat vuokrata tiloja seminaareja, kokouksia ja muita räätälöityjä tapahtumia varten – elokuvalla tai ilman. Esimerkiksi suoratoisto­yritykset voivat näyttää LUXEssa uusia sarjojaan. Elokuvateatterissa on hyvät esitysmahdollisuudet, paras mahdollinen äänentoisto ja iso valkokangas. Kuten jo kaksi kertaa 550 hengen esihenkilöpäivät Tennispalatsissa järjestänyt HOK-Elannon toimistopalvelupäällikkö Susanna Laatikainen toteaa, tila toimii hyvin yritystilaisuudessa, oli kyseessä sitten koulutus, luento tai yhdessäolo.

”Kaikki palvelut ja puitteet toimivat hyvin, voin suositella Tennispalatsia yritystilaisuuksiin. Elokuvateatterin tekniikka, mukaan lukien loistelias äänentoisto ja iso valkokangas, tuo asian hyvin esille. Ne ovat ainutlaatuiset! Olet lähellä esitystä, vaikka olisit takarivillä”, Laatikainen luonnehtii.

Finnkino Tennispalatsi

Laatikainen kertoo Tennispalatsin valikoituneen paikaksi, koska sillä on keskeinen sijainti ja sali on riittävän kokoinen. Kokemuksen mukaan tärkeitä asioita ison osallistujajoukon kanssa ovat myös se, että sali on malliltaan auditorio, siellä on hyvät penkit ja tehokas ilmastointi.

”Kaiken kaikkiaan on tärkeää, että tila on tarkoitettu isojen ryhmien pidempiaikaiseen oleskeluun, kun kyseessä on 550 hengen joukko. Finnkinon premium-saleista iSense-sali on itse asiassa ainoa, johon mahdumme. Premium-tasoiset olosuhteet vaikuttivat myönteisesti päätökseen valita Finnkino tapahtumapaikaksi, sillä salissa on kaikki mahdollinen: hyvät penkit, iso henkilökohtainen tila ja hyvä näkyvyys”, Laatikainen listaa.

HOK-Elannon vuotuisilla esihenkilöpäivillä oli teemana johtaminen, mitä korosti hashtag #voittavajoukkue.

HOK:in esihenkilöpäivä

”Päivän aikana pohdimme yhdessä sitä, miten esihenkilötyö toimii kasvualustana voittavien tiimien menestymiselle ja kehittymiselle sekä positiivisen ilmapiirin rakentumiselle. Haluamme tehdä tästä mukavan ja oivalluttavan päivän. Erillinen illanvietto tarjosi verkostoitumista ja yhdessäoloa”, Laatikainen kertoo.

Päivän ohjelmaan kuului erilaisia puheenvuoroja, paneelikeskustelu sekä HOK-elantolaisten palkitsemisia. Toimitusjohtaja Veli-Matti Liimataisen puheenvuorossa ison elokuvateatterin screeniä hyödynnettiin tunnelman luomisessa.

”Esityksiin oli sisällytetty videoita, jotka tulevat premium-saleissa massiivisesti esiin. Otimme ilomielin vastaan sen fiiliksen, minkä siellä saa aikaan.”

Lisäksi Aki Riihilahti puhui HOK-elantolaisille johtamisesta ja paneelissa oli aiheena tunne­johtaminen. Myös henkilökunnalle jaetut palkinnot liittyivät johtamisen teemoihin.

Erityisen onnistuneena Laatikainen pitää sitä, miten tilaan luotiin HOK-Elannon ilme.

HOK:in esihenkilöpäivä

”Fiilis tilassa oli onnistunut. Rento paikka sopi meille, ei pönötystä vaan asiallisen rentoa. Panostimme myös siihen, että saimme itseämme näkyviin. Toimme tiloihin oman värimaailmamme eli vihreät somistukset ja valot. Omat brändi­elementtimme olivat hyvin esillä ja photobootilla tehty kuvaus lisäsi hyvää fiilistä. Ihmisillä oli kivaa ja kaikki oli meidän näköistä”, Laatikainen kehaisee.

Myös tarjoilut toimivat. Oivalluksena Laatikainen pitää sitä, että jokaiselle istuimelle oli tuotu etukäteen vesipullo. Iltapäivän mittaan katettiin laadukas kahvibuffet.

”Olen oppinut, mikä on oleellista, mitkä asiat painavat meidän vaakakupissa. Kahden onnistuneen kerran jälkeen meillä on jo alustava varaus jo ensi vuodelle!”

Finnkinon Mika Wickströmin vinkit onnistuneeseen tilaisuuteen LUXE-salissa lähtevät kokonaisuudesta.

”Kannattaa rakentaa kokonaisvaltainen tapahtuma. Kun tarjotaan vieraille luksusta, yhdistäisin siihen tarjoilua, ja koska LUXE-salit ovat anniskelualueita, tilaisuudessa voi tarjota esimerkiksi lasin kuohuvaa. Valitsisin astetta parempaa tarjoilua leffaherkkujen lisäksi. Oma somistus ja presentaatio oman agendan mukaan sopivat täydellisesti LUXE-saliin”, Wickström sanoo.


finnkinob2b.fi

Finnkino


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento