MAINOS

Nyt juhlitaan! – Paviljongin Encore-sali uudistui upeaksi tapahtumatilaksi

Jyväskylässä toimivaa Paviljonkia on uudistettu viime vuosina alue kerrallaan. Kesällä uudistusten aalto pyyhkäisi Wilhelm-saliin, joka avautui syksyn tullen entistä raikkaampana ja monipuolisempana tapahtuma- ja musiikkisalina. Uudistusten myötä se sai myös uuden nimen, ja tunnetaan nyt Encore-salina.

”Sysäyksen salin uudistukselle käynnisti Jyväskylä Sinfonian tuleva muutto Paviljonkiin. Erityistä huomiota onkin kiinnitetty tilan sähköiseen akustiikkajärjestelmään. Myös salin katto uudistettiin ääntä parantavilla materiaaleilla ja heijastavilla akustisilla pinnoilla”, sanoo Paviljongin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hanna Kiilamaa.

Remontin yhteydessä salin kaariseinää siirrettiin taaksepäin ja esiintymislavaa kasvatettiin. Lava päällystettiin vaalealla puupinnalla, jolle antaa kontrastia tumma katsomo uusine tuoleineen.

”Kääntyvien auditorioiden ansiosta 1 200-paikkainen sali on helposti jaettavissa myös pienempiin osiin: 600-paikkaiseen Encoreen sekä 300-paikkaisiin Tempo- ja Intro-saleihin”, Kiilamaa kertoo.

Moneen muuntuvassa salissa pidettävien juhlien illallistarjoilut katetaan puolestaan viime vuonna uudistuneisiin ravintolatiloihin, esimerkiksi Paviljongin pääravintolaan, Ravintola 3:een.

”Ravintola 3 on tunnelmallinen tila, johon mahtuu esimerkiksi usean sadan vieraan juhlaillallinen tai cocktailtilaisuus jopa 1 200 henkilölle. Vielä isommille henkilömäärille voimme toteuttaa näyttäviä juhlatilaisuuksia tapahtumahalliimme eli Paviljonki Areenalle”, Kiilamaa toteaa.

Viime vuosina Paviljonkia on uudistettu takahuonetiloja myöten. Töiden tavoite on ollut selkeä.

”Haluamme olla Suomen elämyksellisin tapahtumakeskus niin kävijöille, esiintyjille kuin tapahtumajärjestäjillekin. Paviljongin toimivissa tiloissa heidän arkensa ja juhlansa helpottuu.”

Juhlien ja muiden tapahtumien järjestämistä helpottavat omalta osaltaan myös Paviljongin kattavat tapahtumatuotantopalvelut, joista talossa ollaan Kiilamaan mukaan erityisen ylpeitä.

”Ammattitaitoinen tuottajatiimimme luo mieleenpainuvan tapahtuman asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi ennalta sovittuun teemaan ja huolehtii toteutuksesta tarvittaessa alusta loppuun saakka.”

encore /ɑ̃.kɔʁ/ uudelleen, vielä kerran

Encore-salin nimi on lainattu ranskasta. Se viittaa yleisön pyytämään ylimääräiseen ohjelmanumeroon esiintymisen lopussa.

OP Keski-Suomi 120 v.

Syyskuun lopulla Paviljongin tiloissa juhlittiin 120-vuotiasta OP Keski-Suomea.

300 kutsuvieraan juhlailta alkoi uudistuneessa Encore-salissa. Tunnin mittaisessa virallisessa tilaisuudessa kuultiin juhlapuhe, nautittiin viulutrion esiintymisestä ja katsottiin tilaisuutta varten valmistunut pienoiselokuva pankin historiasta.

Tämän jälkeen juhlaseurue siirtyi Ravintola 3:n tiloihin, jonka tyylikäs ja maistuva buffetillallinen oli uskollinen keskisuomalaisille ruokaperinteille. Tarjolla oli muun muassa kotimaista lohta sekä mustikkakukkoa. Juhlaillallisen lomassa nautittiin muun muassa eri vuosikymmenten pankkimuotia esittelevästä muotinäytöksestä sekä Osmo Ikosen musisoinnista.

”Paviljonki oli meille itsestään selvä juhlapaikkavalinta. Siellä on monen kokoista ja moneen muokkautuvaa tilaa, joka ei lopu kesken”, sanoo OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonen.

Erityiskiitosta saa Encore-salin uudistunut ilme.

”Salissa on kaunis ja valoisa, vaaleasta puusta tehty lava ja hyvä akustiikka. Kaikkialla leijui vielä myös uuden puun herkullinen tuoksu.”

OP Keski-Suomi ei järjestänyt tilaisuuttaan Paviljongissa ensimmäistä kertaa. Pitkäaikainen asiakas palaa tuttuun taloon mielellään, sillä asiointi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi.

”Tilaisuuksien järjestämistä helpottaa se, että asiakasta palvelee koko ajan yksi ja sama yhteyshenkilö. Hän pitää langat käsissään suunnittelu­vaiheessa ja on myös tilaisuudessa paikalla katsomassa, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin.”

Kaikki meni nappiin myös 120-vuotisjuhlassa.

”Kiitos Paviljongille, että saimme järjestää tiloissanne tärkeän ja ikimuistoisen juhlamme. Emmeköhän näe taas!”

Paviljonki Areena
Paviljonki Areenalla onnistuvat isommatkin yritysjuhlat. KUVA Pyry Pietiläinen

Tulossa: Pörssi ry 55 v.

Yksi syksyn lukuisista juhlatoteutuksista on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden ainejärjestö Pörssi ry:n 55-vuotisjuhla. 600 osallistujan juhla jatkoineen järjestetään marraskuussa Paviljonki Areenalla.

Juhla toteutetaan näyttävänä kahden tilan kokonaisuutena. Iltapukutilaisuus järjestetään räätälöidyssä, tyylikkäästi valaistussa ja koristetussa juhlatilassa perinteikästä ohjelmarunkoa noudattaen. Juhlassa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen juomineen, kuullaan puheita sekä kukitetaan ansiokkaita pörssiläisiä.

Virallisen ohjelmaosuuden päätyttyä ovet aukeavat yökerhomaiseen jatkotilaan, jossa on erilaisia teemabaareja ja oleskelualueita. Jatkoilla tanssahdellaan livemusiikin ja DJ:n tahdissa pikkutunneille asti.

Ravintola 3
Ravintola 3:een saadaan tarvittaessa lisäpaikkoja tyylikkäästä yläaulasta. Sitä käytetään myös Paviljongin konserttilämpiönä. KUVA Mika Nuorva

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

  • Täyden palvelun tapahtumatalo hyvien kulkuyhteyksien päässä keskellä Jyväskylää.
  • Tyylikkäät puitteet, toimintavarmat toteutukset ja maailmanluokan ravintola-palvelut uudistetuissa tiloissa.
  • 1 200-paikkainen Encore-sali, lukuisia kokoustiloja, yli 20 000 m2 hallipinta-alaa, yli 20 000 m2 ulkotilaa ja tasokkaat tapahtumaravintolat.

puh. 014 339 8143

myyntipalvelu@paviljonki.fi

Paviljonki-logo


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento