MAINOS

Parhaat kokoukset pidetään Saaristomerellä

Uuden sukupolven ympäristöystävälliset alukset Finnsirius ja Finncanopus tarjoavat entistäkin elämyksellisemmän merimatkan Naantalista Ahvenanmaan kautta Ruotsiin. Uudet laivat on suunniteltu Saaristomeren maisemien ehdoilla. Pohjoismainen design ja maisemalle oikeutta tekevät panoraamaikkunat tuovat Saaristomeren lähelle.

”Meillä todella koet meren ja saaristotunnelman. Uusilla laivoilla on panoraamaikkunoita joka puolella ja niiden ansiosta meri on koko ajan läsnä. Meri on innoittanut myös laivan sisustuksen, josta löytyy kalastajanverkkoa, lintuja ja saariston kivien muotoja”, Finnlinesin matkustajaliikenteen johtaja Marco Palmu kertoo.

Finnlines Barrel Bay Cabinet
Barrel Bay Cabinet.

Vastuullisuus on huomioitu uusien laivojen suunnitteluprosessissa aina teknisestä rakentamisesta yksittäisten tavarantoimittajien valintaan. Uudet laivat tulevat hyödyntämään älykkäitä ja ekologisia ratkaisuja vähentääkseen muun muassa laivan energiankulutusta ja laivalla syntyvää jätettä.

Matkustuskokemus nousee uudelle tasolle

Finnlinesin uudet laivat nostavat matkustuskokemuksen uudelle tasolle.

”Uusilla laivoilla on jopa seitsemän ravintolaa ja baaria. Ylimmältä kannelta löytyy 400 neliön kokoinen katettu terassi, joka on käytössä ympäri vuoden. Duty Free -myymälä Sailor’s Shop taas kutsuu matkailijat tekemään Saaristomeren edullisimpia löytöjä. Uutta on myös Stellar Lounge, josta työmatkailija löytää työrauhan, palveluita ja syötävää. Stellar Loungen kautta kuljetaan myös kokoustiloihin”, Palmu esittelee.

Uusien rahti-matkustaja-alusten modernit kokoustilat mahdollistavat viihtyisän ja rauhallisen vaihtoehdon tehokkaiden kokousten pitämiseksi.

 Kokoustilat sijaitsevat laivan keulassa, kannella 12. Kokoustilojen panoraamaikkunat tarjoavat parhaat näkymät saaristoon. Tilat on suunniteltu tämän päivän kokoustarpeita ajatellen. Ne ovat varusteltu huipputekniikalla ja viihtyisät tilat mukautuvat moneen tarpeeseen, niin neljän hengen tiimeille kuin jopa 72 henkilön kokouksiin.

”Uusilla laivoilla on upeat puitteet tehokkaalle tiimipäivälle tai esimerkiksi johtoryhmän suunnit-telupalaverille. Merellä saatte sopivan irtioton arjesta inspiroivissa maisemissa”, Palmu summaa.

Löydä inspiroiva työympäristö Finnlinesin uusilta laivoilta.

Aftereille viininmaisteluun tai joogaan

Tapas- ja viinibaari Barrel Bay on viihtyisien illanistujaisten paikka. Sen yhteydessä oleva kabinetti sopii jopa 25 hengen cocktail-tilaisuuteen. Barrel Bayn kabinetin voi vuokrata omaan käyttöön, ja siellä voi järjestää vaikkapa tapas- ja viininmaistelun.

”Kokouspäivän kruunaavat ehdottomasti spa-osaston poreet ja löylyt”, Palmu kuvailee.

Kokousmatkan oheisohjelmaksi sopii kylpyläelämys. Uuden laivan spa-osastolla nautitaan sekä höyrysaunan että perinteisen saunan lämmöistä. Panoraamamaisemaa Saaristomerelle voi ihailla saunasta, kuntosalilta, joogastudiosta tai poreammeesta. Poreammeita löytyy laivan sisätiloista ja ulkokannelta. Spa Bar tarjoilee viilentävät drinkit saunomisen lomaan sekä palauttavat juomat treenin jälkeen.

Laivan kodikkaissa hyteissä taas kelpaa huilata kokousten välissä ja jälkeen. Hyttivaihtoehtoja on kompakteista sisähyteistä saunalliseen sviittiin.

Kokousmatka onnistuu uusilla laivoilla kätevien aikataulujen puitteissa joko yön yli tai
Picnic-risteilyllä. Laiva lähtee Naantalista arkisin klo 10:30 tai 11:45, joten satamaan on helppo ehtiä pidemmänkin matkan päästä. Picnic-risteilylle lähdetään loppuviikosta klo 10:30 ja Naantaliin palataan jo iltakahdeksan aikaan.

Finnlines Finnsirius
Finnlines Finnsirius.

Finnlines Henri Alén
Henri Alén.

Henri Alénin suunnittelemat menut

Ravintoloitsija Henri Alén on ollut mukana suunnittelemassa ruokakonseptia Fisherman’s Bistroon, Barrel Bayhin ja Micke’s à la carte -menuun. Micke’s Wine & Dine -ravintolaan on suora yhteys kokoustiloista.

Naantali-Långnäs-Kapellskär-reitillä liikennöintinsä aloittavat uudet laivat tarjoavat ruokien ja juomien puolesta runsaasti vaihtoehtoja ja makuelämyksiä perinteisen laivabuffetin lisäksi. Ruokakonsepti nostaa reitin ravintolapalvelut täysin uudelle tasolle.

Menujen ytimessä on vastuullisesti tuotettu saaristolainen lähiruoka välimerellisellä mausteella. Raaka-
aineiden valinnassa on kunnioitettu lähituottajia. Leipomotuotteet ovat Turun seudulta, Ahvenanmaalta tulee muun muassa karitsaa, saaristolaispöytä ja paikallisia limonadeja.

Finnlines


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento