MAINOS

Verkatehdas palveluksessasi – Kokonaisvaltaiset paketit tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta

Kun asiakas päättää järjestää tilaisuutensa Verkatehtaalla, hän ei osta pelkkää tilaa, vaan paketin huolettomuutta.

”Pelkkien seinien sijaan tarjoamme kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, jotka sisältävät kaiken monipuolisista tiloista huipputekniikkaan ja maistuvista tarjoiluista suurella sydämellä palvelevaan henkilökuntaan”, kiteyttää Verkatehtaan myyntipäällikkö Rita Kujanpää.

Tapahtumalle nimetty tuottaja toimii asiak­kaan kontaktihenkilönä suunnitteluvaiheen alusta tapahtuman loppuun saakka. Prosessi on muutenkin mutkaton, sillä valmiiksi mietityt palvelukokonaisuudet auttavat järjestämään onnistuneen tapahtuman ennalta tuntemattomissakin puitteissa.

”Kun kaikki sisältyy samaan pakettiin, ei asiak­kaan tarvitse vaivata päätään tapahtuman monilla yksityiskohdilla. Ne jäävät Verkatehtaan ammattilaisten huoleksi.”

Lisäksi kokonaispaketit helpottavat budjetointia ja varmistavat, ettei tapahtuman jälkeen tule odottamatonta jälkilaskutusta.

Verkatehdas
Striimi kokoushuoneesta. KUVA Pasi Visakivi

”Paikan päällä ei tarvitse miettiä myöskään mahdollisten lisäpalvelujen ostamista tai pohtia, kenellä olikaan lupa ostaa yhtäkkiä puuttuva pöytä tai mikrofonin johto.”

Kujanpään mukaan Verkatehtaan asiakaskokemus koostuu kokonaisvaltaisesta palvelusta, teknisestä varmuudesta ja asiantuntevasta, korkeatasoisesta tekemisestä. Saatu palaute on sen mukaista.

”Meitä on kiitelty siitä, ettei talossamme tarvitse jännittää muuta kuin omaa esiintymistä. Jos ääni vapisee, se ei johdu tekniikasta. Meidän on myös todettu ratkaisevan ongelmat jo ennen kuin ne ehtivät syntyä.”

Kun kunnianhimoinen ammattilaistiimi tekee työnsä – ja vähän enemmänkin – voi asia­kas olla varma tapahtumansa onnistumisesta.

”Meillä pidetään huolta asiakkaasta ja varmistetaan, että tapahtumakokemus on tavanomaisen yläpuolella. Se on asia, jolla yllätämme asiakkaamme kerta toisensa jälkeen.”

Laatutapahtumia Lasipihalla

Verkatehtaan ytimessä sijaitseva Lasipiha on todellinen tapahtumatilojen moniottelija.

Avara ja valoisa tila toimii esimerkiksi viihtyisänä tapahtuma-aulana, mieleenpainuvana juhlapaikkana tai tyylikkäänä näyttelytilana. Sinne voidaan kattaa cocktail- ja buffettarjoi­luja, pystyttää messuosastoja tai järjestää tuolirivit jopa 250 hengelle.

Tyylikkäiden lasi-, teräs- ja tiilirakenteiden lisäksi Lasipihalle luovat tunnelmaa vuoden- ja vuorokaudenaikojen mukaan vaihteleva luonnonvalo sekä erilaiset valaistusratkaisut.

Erityistä huomiota Lasipihalla on kiinnitetty akustiikkaan.

”Teräs- ja tiiliseinät ovat reikiä täynnä. Niiden taakse piilotettu akustiikkavilla vaimentaa ääntä erittäin tehokkaasti, minkä ansiosta tässä betonilattiaisessa ja lasikattoisessa tilassa pystyy keskustelemaan väenpaljoudessakin”, sanoo Verkatehtaan tekninen tuotantopäällikkö Tommi Kantanen.

Katto on korkealla ja se on suunniteltu vinoksi kahdestakin syystä.

”Ulkona vesi valuu katolta pois ja sisällä vino katto parantaa tilan akustiikkaa etnisestään.”

Verkatehdas Kokoushuone
Verkatehtaan kokoushuone. KUVA Jari Kivelä

Arkkitehtitoimisto JKMM:n suunnittelema Lasipiha sai heti valmistumisensa jälkeen vuoden teräsrakenne- ja lasirakennepalkinnot. Sittemmin samankaltaisia ratkaisuja on nähty maamme muissakin tapahtumataloissa.

Verkatehtaalla on oltu muutenkin tapahtumainnovaatioiden eturintamassa.

”Avatessamme reilut 15 vuotta sitten oli monikäyttöisessä Vanaja-salissamme Suomen ensimmäinen teleskooppikatsomo”, myyntipäällikkö Rita Kujanpää kehaisee.

Eikä paikoilleen pysähdytä edelleenkään. Verkatehdasta kehitetään määrätietoisesti yhä modernimmaksi tapahtumataloksi, jossa huomioidaan koko kulttuurikortteli ja sen ympäristövaikutukset.

Esimerkiksi viime vuoden joulukuussa BioRex-elokuvakeskuksen katolla toimintansa aloittanut aurinkovoimala on tämän vuoden syyskuuhun mennessä saanut aikaan jo yli 32 000 kilon aleneman hiilidioksidipäästöihin ja tuottanut sähköä reilut 81,24 mega­wattituntia.


Vaivaton yritystapahtuma Verkatehtaalla

Verkatehdas tarjoaa tyylikkäät ja toimivat palvelupaketit mitä moni­puolisimpiin yritystapahtumiin inspiroivassa ympäristössä vain tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta.

Kickoff-tapahtumat

Starttaa vuosi, kvartaali, projekti tai tilikausi tyylikkäällä kickoffilla. Verkatehtaan tiloissa tiiviit asiaosuudet yhdistyvät herkullisiin tarjoiluihin sekä vanhan tehdaskiinteistön ja luonnonkauniin Vanajaveden maisemiin.

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Verkatehtaan puitteet taipuvat monenlaiseen tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan. Tiloja löytyy suurille luennoille ja rajatumman osallistujamäärän ryhmätöihin – ulkoalueiden mahdollisuuksista puhumattakaan!

Seminaarit

Oli kyseessä yrityksen sisäinen tai julkiselle yleisölle suunnattu seminaari, Verkatehtaalla se onnistuu. Ammattitaitoisen henkilökunnan jatkuva tuki on läsnä suunnitteluvaiheesta tapahtuman loppuun saakka.

Katso kaikki tapahtumaideat:

verkatehdas.fi -> Järjestäjille

www.verkatehdas.fi

Verkatehdas-logo


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento