MAINOS

Helsingin uusi kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskus Meeting Park OASIS: Kattona vain taivas

Kesällä Helsingin Ruoholahteen avautunut kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskus Meeting Park OASIS tarjoaa asiakkaidensa käyttöön yli 6 000 neliön edestä moneen muovautuvaa, täysin uusittua tilaa.

”Keskuksen kahdesta kerroksesta löytyy kaikkiaan 45 kokous-, koulutus-, ryhmä- ja työskentelytilaa. Niissä kaikissa on helposti muokattava sisustus, ikkunat, kokousvarustelu sekä käyttövarmat tekniset valmiudet”, kertoo Meeting Parkin kaupallinen johtaja Katriina Tammi.

Katriina Tammi
Katriina Tammi ja Tiia Vasko (taustalla) huolehtivat siitä, että Meeting Parkin asiakas saa loistaa onnistuneessa tapahtumassa. Näyttävän kokolattiamaton esikuva on Shanghaissa, jossa Meeting Parkin perustaja ja toimitusjohtaja Kare Casals siihen aikanaan ihastui.

Tiloista pienimmät soveltuvat vaikka vain parin hengen palavereihin, suurin on puolestaan 730-neliöinen monitoimitila Atrium.

”Atrium tarjoaa uniikit puitteet yritysjuhlille, seminaareille, konferensseille ja messuille. Se soveltuu erinomaisesti myös tuotelanseerausten, hybriditapahtumien ja TV-lähetysten näyttämöksi.”

Atriumia hallitsee 38 neliön laajuinen LED-videoseinä, jonka lähes 15 metriä leveä näyttö luo tunnelmaa ja välittää tietoa tapahtuman tarpeita mukaillen.

Meeting Park OASIS sijaitsee Ruoholahden metroaseman kiinteistössä, Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä. Liikenteen solmukohtaan on helppo saapua metrolla, raitiovaunulla, bussilla, pyörällä ja omalla autolla.

Yli 6 metriä korkea ja lattiapinnaltaan laaja tila on muutenkin lähes rajattomasti muokattavissa. Suuret kattoikkunat tuovat Atriumiin luonnonvaloa pilvisenäkin päivänä, ja markiiseilla valoisuus ja tunnelma ovat tilaisuuden luonteen mukaan joustavasti säädettävissä.

Meeting Park OASIKSEN tapahtumakoordinaattori Tiia Vasko kannustaa yhdistämään Atriumin myös toimipisteen muihin tiloihin.

”Tapahtuma voi alkaa jo aulassa, josta osallistujat siirtyvät ennen kaikille yhteistä osuutta pienempiin tiloihin kokoustamaan, kouluttautumaan tai workshopeihin. Myös Atriumista on tarvittaessa helppo poistua hoitamaan akuutteja asioita – ympärillä on paljon vapaata tilaa, josta löytyy aina rauhallinen soppi.”

Muista myös Meeting Park KLUUVI ja Meeting Park KAMPPI!

Palvelua suurella sydämellä

Meeting Parkilta voi vuokrata tapahtumaa varten sopivan tilan, ostaa koko tapahtumakokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella – tai jotakin siltä väliltä.

”Asiakkaalla on vapaus valita”, Katriina Tammi linjaa.

Tiloihin voi tuoda omat yhteistyökumppaninsa tapahtumatoimistoista catering-toimittajiin ja tekniikkayrityksistä kalustevuokraajiin, mutta samat palvelut ovat saatavilla myös Meeting Parkin kumppaniverkoston kautta.

Atrium
Muokkaa mihin vaan! Avarassa Atriumissa riittää lattiapintaa, korkeutta ja kattoikkunoista tulvivaa luonnonvaloa mitä erilaisimpien tapahtumien tarpeisiin.

”Me teemme toiveista totta yhtenä pakettina ja yhdellä laskulla. Sama yhteyshenkilö palvelee alusta loppuun, ja henkilökuntamme on aina paikalla tapahtuman aikana. Näin järjestäjä voi rauhassa keskittyä siihen tärkeimpään eli tilaisuuden sisältöön.”

Oli ostoslistalla sitten pelkkä tila tai koko tapahtuma, tehdään Meeting Parkissa kaikki sen eteen, että tilaisuuden toteutus ylittää asiakkaan toiveet.

”Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakasta järjestelyissä niin, että hän onnistuu ja saa kiitokset työstään.”


Meeting Park

 • Yli 80 000 toteutettua asiakastilaisuutta.
 • Yli 2 000 tyytyväistä asiakasyritystä.
 • Joustavat varausehdot, avoin ja selkeä hinnoittelu.
 • Salassapitovelvollinen ja viranomaisten turvallisuusvaatimukset täyttävä.
 • Yhteishankintayhtiö Hanselin sopimustoimittaja.

meetingpark.fi

010 5011 501

helsinki@meetingpark.fi

MeetingPark-logo


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento