MAINOS

Hyvinvointia m/s Finlandian hotelliristeilyltä

M/s Finlandian 23 tunnin hotelliristeily on kompakti vaihtoehto kokoustamiseen, tiimiytymiseen ja viihtymiseen. Helposti varattavassa ja kustannustehokkaassa matkapaketissa on kaikki tarpeellinen: matkat, majoitus, ruokailut, kokoustilat, ohjelma ja kuljetus Tallinnassa.

Nouse laivaan työpäivän loppumetreillä, vietä ilta Tallinnassa, yövy huippuhotellissa ja palaa takaisin Helsinkiin seuraavaksi iltapäiväksi.

HEL–TAL 15.15–17.30

TAL–HEL 12.00–14.15

Old town skyline. Tallinn, Estonia

Eckerö Linen m/s Finlandia

Viihdytään merellä

Laivamatkojen aikana kokoonnutaan yhteen, nautitaan herkullisesta ateriasta sekä vietetään aikaa laivan ostos- ja viihdetarjonnan äärellä.

M/s Finlandialla on useita eri kokoustiloja, joista löytyy sopiva kaikenkokoisille seurueille muutamasta hengestä jopa 300 osallistujaan. Ryhmän käyttöön voidaan varata yksityinen kokoustila pienen porukan Captain’s Loungesta, monipuolisesta Kokouskeskuksesta tai laivan suurimmasta tilasta, upeilla merinäköaloilla varustetusta Bar Nosturista.

Eckerö Linen m/s Finlandia

Meno- tai paluumatkalla maistuu myös Buffet Eckerön à la carte -tasoinen lounas, josta jokainen löytää mieleisensä herkut. Viidesti vuodessa vaihtuva menu koostuu lähes yksinomaan kotimaisista raaka-aineista, joista taiotaan satokauden parhaita ruokalajeja laivan omassa keittiössä.

Ethän unohda myöskään Eckerö Marketin ja Parfymerian laajaa ostosvalikoimaa – sieltä saat monet suosikkituotteet selvästi maahintoja edullisemmin! Shoppailun lomassa nautitaan laivan viihdekalenterin laatukattauksesta, minkä lisäksi merimatkalle voi järjestää yksityisohjelmaa.

Eckerö Linen m/s Finlandia

Muistathan myös muut risteilymme!

Aamumini 9.00–14.15

Iltamini 15.15–21.00

Päivä Tallinnassa 9.00–21.00

Koko ilta Tallinnassa

23 tunnin hotelliristeilyllä majoitutaan Tallinnan tyylikkäimmissä hotelleissa. Vaihtoehtoja on runsaasti ja niiden joukossa on myös monia spa-hotelleja. Useat Tallinnan hotelleista ovat entistä ehompia uudistettuaan huoneensa ja muut tilansa pandemian aikana – saatat siis yllättyä iloisesti tutussakin kohteessa!

Risteilypakettiin kuuluu tilauksesta vaivaton kuljetus hotellille ja takaisin. Hotellista ryhmälle voidaan tarpeen mukaan varata myös kokous- tai juhlatila. Yöpymisen kruunaa tietenkin hintaan sisältyvä runsas hotelliaamiainen.

Tallinnassa on aina paljon tehtävää ja nähtävää. Mikäli 23 tuntia tuntuu sittenkin liian lyhyeltä ajalta, voi paluun venyttää illalla kello 18.30 lähtevälle vuorolle tai lisätä hotelliyöpymisten määrää.


Asiantuntijat palveluksessasi

Eckerö Linen asiantuntevasta myyntipalvelusta saat tarpeitasi vastaavan risteilyn valmiiksi pohdittuna pakettina. Älä stressaa matkajärjestelyistä, vaan keskity olennaiseen!

Avainlippu

M/s Finlandia on nimensä mukaisesti suomalainen alus, joka tunnetaan kotimaisesta palvelustaan ja välittömästä tunnelmastaan.

Ryhmä- ja kokousmyynti

09 2288 540

ryhmat@eckeroline.fi

www.eckeroline.fi


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento