MAINOS

Mestarillisia kokoontumisia Verstaalla

Toukokuussa Kamppiin avautuva Hotel Mestari tuo Helsinkiin kokoontumis- ja tapahtumapalvelut, joissa kaikki lähtee liikkeelle asiakkaiden tavoitteista. Lifestyle-ajatteluun pohjautuva palvelu on nimeltään Verstas, ja sen liiketoimintaidean keskiössä ovat yksilöitävyys ja alusta-ajattelu. Tarjolla on paitsi tiloja, teknologiaa, tarjoiluja ja palveluja, myös laajan kumppaniverkoston osaamista tapahtumatuotannosta yrittäjävetoisiin palveluntarjoajiin.

”Verstas vannoo yksilöitävyyden, itseilmaisun ja vaikuttavuuden nimiin. Meillä järjestetään tapahtumia, jotka näyttävät, kuulostavat ja tuntuvat omalta”, sanoo hotellinjohtaja Nora Hasan.

Nora Hasan.

Tapahtuman suunnittelu lähtee kuitenkin aina tavoitteesta.

”Asiakas tietää, mitä haluaa kokoontumisella saavuttaa. Me tiedämme, miten se toteutetaan.”

Verstaalla panostetaan erityisesti tilojen monipuolisuuteen, muokattavuuteen ja teknologiaan. Hasan lupaakin tilojen taipuvan sekä satojen henkien bisnesfestareihin ja gaalailtoihin että intensiivisiin neuvottelupäiviin ja luoviin workshoppeihin. Lisäksi tiloissa huomioidaan ihmisten erilaiset tavat ja mieltymykset oppia uutta, kuluttaa sisältöä ja viihtyä.

”Helposti hallittavan kokoiset tilat voidaan yhdistää toisiinsa kuvan ja äänen avulla, jolloin vieraat valitsevat, kuuntelevatko he puheenvuoroa mieluiten pääsalissa, pöytäfutiksen parissa, oman hotellihuoneen rauhassa tai vaikka toisella puolella maapalloa. Kaikki vaihtoehdot ovat yhtä hyviä ja samanarvoisia.”

Varaa oma kokoontumisesi! Kaikissa tilaisuuksiin ja ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa
Primehotelsin myyntipalvelu arkisin klo 8.30–16.00.

+358 (0)293 200 200
sales@primehotels.fi

Monen muodon Verstas

Hotel Mestarin Verstaalla kokoonnutaan luomaan uutta, ylittämään tavoitteita, oppimaan ja pitämään hauskaa. Verstaalla kokoontuminen rakentuu neljästä osa-alueesta: tarkoitustaan palvelevasta tilasta, onnistumiseen johtavista työkaluista, tunnelmatekijöistä ja tarjoiluista sekä kokoontumisen viimeistelevästä toiminnasta.

Löydätkö seuraavasta oman kokoontumisesi?

Verstaan pyöreä pöytä sijaitsee pyöreässä huoneessa.

Pyöreän pöydän päätökset

Merkittävät päätökset tehdään pyöreän pöydän ääressä. Ne syntyvät rauhassa, keskittyen ja aidon keskustelun tuloksena. Verstaalla prosessi muodostuu viiden ruokalajin ympärille: alustus, keskustelu, haaste, pohdinta ja päätös. Pyöreän pöydän ympärillä vallitsee intiimi läsnäolo ja keskittynyt tunnelma. Ympäri tilaa asetellut medianäytöt takaavat, että jokaisella on suora katsekontakti sekä esitettävään materiaaliin että kanssaosallistujiin.

Vaikuttavat esiintymiset

Jatkuvien ärsykkeiden keskellä tarvitsemme vaikuttavuutta huomataksemme tärkeät viestit. Yleisöllä on tiedon vastaanottamiseen ja uuden oppimiseen myös paljon yksilöllisiä mieltymyksiä. Verstaan 30-neliöinen mediaseinä, lukuisat näyttöpinnat, tunnelmaan mukautuva äänentoisto ja vaikuttava valoteknologia kahlitsevat huomion ja toimittavat viestin varmasti perille asti, oli kyseessä sitten tiedotustilaisuus, tuotelanseeraus tai vuoden tärkein keynote.

Inspiroiva Business Forum

Innostavat tilat houkuttelevat seikkailemaan välillä esitysten pariin, välillä avartavien keskustelujen äärelle tai vuorovaikutteisiin workshoppeihin ideoimaan uutta. Bisnesfestarien puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja on ilo seurata pääsalin 30-neliöiseltä mediaseinältä, viereisen huoneen sohvalta, baaritiskiltä tai omalta etätyöpisteeltä. Verstaan huipputeknologia varmistaa, että kaikki ovat parhailla
paikoilla, mistä ikinä he haluavatkaan tilaisuuteen osallistua.

Luova workshop

Muuttuva maailma vaatii uudenlaista lähestymistä, luovuutta ja energiaa. Luovan workshopin innostava ja rento ympäristö johdattelee ajattelemaan yli rajojen. Ideoinnin apuna voidaan hyödyntää pyyhittäviä piirtoseiniä, liikuteltavia näyttöpintoja, notepadeja ja perinteisiä post it -seiniä – tai miksei myös muovailuvahaa ja Legoja! Verstas on täynnä työkaluja, joiden avulla työt hoituvat seisten, liikkuen, sohvalla tai pöydän ääressä.

Loistokas gaalailta

Kun kokoontumisen keskiössä ovat yhdessä saavutetut etapit ja työelämän merkkipaalut, tulee tilan ja tunnelman puhua samaa juhlavaa kieltä. Siitä pitää huolen Verstaan upea valo-, näyttö- ja äänitekniikka, jossa rajana on vain mielikuvitus. Gaalaillan ohjelmassa on pukuloistoa ja puheita, cocktail-paloja ja kuohuviinilasien kilinää. Pieninkään yksityiskohta ei jää huomiotta ja valpas henkilökunta varmistaa illan sujuvuuden ensimmäisten vieraiden saapumisesta pilkkuun saakka.

Kampin Studio

Houkutteleva verkkotapahtuma on enemmän kuin puhujiensa summa. Verstaan verkkotapahtumat toteutetaan katsojien ehdoilla. Webinaaripuhujiltakaan ei edellytetä esiintymisen ammattilaisuutta, kun puheenvuorot ja tapahtuman tarkoitus nivotaan yhteen viihdyttävällä formaatilla. Verstaan teknologia saa katsojat liimautumaan ruudun ääreen ja viesti pysyy vaikuttavana tuhansienkin kilometrien päähän. Ihan niin kuin verkkotapahtumassa kuuluukin.

Valmiit Classic-paketit

Kaipaatko nopeita ratkaisuja tehokkaisiin kokoontumisiin? Valmiiksi määriteltyjen Classic-kokouspakettien pohjat on jo tehty puolestasi. Voit hyödyntää niitä sellaisinaan tai lisätä
niihin yksilöityjä palveluita.

Hotelmestari.fi

Primehotels.fi

Latin Bar & Bistro Maestro 51:ssä yhdistyvät pohjoisen perinteet, etelän intohimo ja rohkeat maut.
Hotel Mestarin tiloissa kokoonnutaan, viihdytään ja verkostoidutaan.
Verstaan juhlasali muotoutuu moneen. Kahteen kerrokseen ulottuva mediaseinä mahdollistaa näyttävät ja teknisesti monipuoliset toteutukset.

 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento