MAINOS

Maailmanluokan ravintolapalvelut saapuvat Paviljonkiin

”Nyt nostetaan Jyväskylän ravintolapalvelut maailman huipulle”, toteaa Food&Events Tapahtumaravintoloiden markkinointipäällikkö Ville-Eemeli Junnola.

Resteliin kuuluva Food&Events -ketju huolehtii jatkossa kaikista Paviljongin ravin­tolapalveluista. Uuden yhteistyön myötä monipuolisen messu- ja tapahtumakeskuksen vetovoima vahvistuu entisestään.

”Näkyviä uudistuksia on luvassa paitsi ravintolatiloihin, myös palvelukonseptiin ja tuotteisiin”, sanoo Paviljonki-yhteistyön projektipäällikkö Bodil Ståhl.

Uudistukset toteutetaan jaksotetusti tiiviissä yhteistyössä Paviljongin väen kanssa. Yhtei­senä lähtökohtana on ravintoloiden nykyaikaistaminen ja muuntautuvuuden korostaminen.

”Paviljongin laaja tapahtumakirjo ja sen mukanaan tuoma moninainen asiakastarve vaatii äärimmäisen paljon myös ravintolakumppanilta. Me olemme valmiina vastaamaan haasteeseen”, Junnola ja Ståhl lupaavat.

Kim Palhus, Jaana Kiilamaa, Ville-Eemeli Junnola
Paviljongin ja Food&Events Tapahtumaravintoloiden yhteistyö julkistettiin huhtikuussa Kongressimessuilla. Kuvassa Kim Palhus, Jaana Kiilamaa ja Ville-Eemeli Junnola. KUVA Vilma Välimäki

Paviljongissa järjestetään vuosittain noin 700 tapahtumaa, joissa vierailee yli 400 000 asiakasta.

Vastuullista, helppoa ja elämyksellistä

Ravintolapuitteet ovat kuitenkin vain lavaste, kun varsinainen tähti astuu parrasvaloihin.

”Ruokatuotteemme keskiössä tulevat olemaan paikallisuus ja vastuullisuus. Niitä edellyttävät myös tämän päivän asiakkaat”, Junnola huomauttaa.

Monipuolisia ja maukkaita, myös kansainväliseen makuun sopivia ruokia on kehittelemässä Food&Events Tapahtumaravintoloiden keittiöpäällikkö Kim Palhus tiimeineen. Tarjolle luvataan sekä valmiita menukokonaisuuksia että asiakkaiden tarpeisiin muokattuja toteutuksia.

”Valmiit paketit tekevät suunnittelun helpoksi, mutta mitä suurempi tilaisuus, sitä enemmän asiakkaalta tulee toiveita. Vaikeaa suunnittelu ei ole onneksi silloinkaan”, Ståhl kiteyttää.

Paviljonki ja Food&Events Tapahtumaravintolat
Food&Events Tapahtumaravintoloiden Paviljongille suunnittelemien ruokatuotteiden pohjana ovat paikallinen ruokakulttuuri, maakunnan raaka-aineet ja konstailemattomuus. KUVA Food&Events Tapahtumaravintolat

Paviljonkia operoivan Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Jaana Kiilamaa sanoo perinteisten kokouskahvileipien kuuluvan menneisyyteen. Kokoustarjoiluihin haetaan hänen mukaansa nyt trendikkyyttä ja vaihtelevuutta.

”Uudistamme kokoustarjoiluja myös tarjoilumuodoiltaan. Kokoussiiven asiakkaita palvellaan jatkossa erilaisissa lounge- ja tarjoilutiloissa, joissa voi halutessaan levähtää ja nauttia hyvää ruokaa omaan tahtiin.”

Erilaisten tarjoilupisteiden avulla tilaisuuteen voi muutenkin tuoda lisää elämyksiä ja visuaalisuutta.

”Isossa tapahtumatalossa pelkät kiinteät ravintolatilat eivät aina riitä. Paviljongin ravintolat laajenevat seiniensä ulkopuolelle esimerkiksi liikuteltavina pop up -pisteinä, ja ravintolamaailmat luodaan jatkossa juuri sinne missä tapahtuu”, Kiilamaa kertoo.

Uusista ravintolatiloista ja -palveluista päästään nauttimaan ensi kertaa syyskuun alussa, jolloin Paviljongin valtaavat Pohjoismaiden suurimmat sähkö-, valo-, tele- ja AV-messut.

Paviljongin havainnekuva
Paviljongin uudistuvien ravintolatilojen suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen. Projektin pääsuunnittelijana toimii sisustusarkkitehti Jari Kinnunen. Havainnekuvat: Gullstén & Inkinen Oy

Tilataan äpistä!

Paviljongin ravintolapalveluja täydentää pian myös B2C-asiakkaille suunnattu Food&Events -sovellus, josta tarjoiluja voi tilata ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Toinen digiuutuus, B2B-painotteinen verkkokauppa, palvelee ennen kaikkea messujen näytteilleasettajia.


Avainlippu

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta palvelusta.

Paviljonki-logo

puh. 014 339 8143

myyntipalvelu@paviljonki.fi

Food&Events-logo

puh. 020 762 4865

myyntipalvelu@restel.fi


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento