Tapahtumatilat

Lifestyle-ajattelu tuo tapahtumiin Legoja ja muovailuvahaa

Kokous- ja tapahtumabisneksessä lifestyle-ajattelu tarkoittaa muun muassa erilaisia tyylejä, muokattavia itseilmaisun tapoja ja yllättävyyttä. Hauskuutta unohtamatta. Tähän trendiin vastaa helsinkiläisen Hotel Mestarin kokous- ja tapahtumabisneksen uudenlainen tapahtumapalvelu Verstas.

Verstaalla on haluttu varmistaa, että Mestari voi järjestää tapahtuman, joka näyttää, kuulostaa ja tuntuu omalta, mutta ennen kaikkea vastaa tavoitteisiin.

“Kaikki suunnittelu Verstaalla lähtee aina tavoitteesta. Asiakas tietää mitä haluaa kokoontumisella saavuttaa, me tiedämme miten se toteutetaan. Verstas vannoo yksilöitävyyden, itseilmaisun ja vaikuttavuuden nimeen”, kertoo hotellinjohtaja Nora Hasan.

Kamppiin helmikuussa aukeavassa Hotel Mestarissa tapahtumaa voi rikastaa erilaisilla toiminnallisilla aktiviteeteilla. KUVA Hotel Mestari

Luovuuden herättelyä

Verstaan liiketoimintaidea pohjautuu yksilöitävyydelle ja alusta-ajattelulle. Siinä missä Hotel Mestari tarjoaa tiloja, teknologiaa, tarjoiluja sekä palveluja, se hyödyntää palvelun yhteydessä myös yhteistyökumppaneita. Mestarissa pelillisen rennot workshop-tilat herättelevät luovuutta ja muunneltavat kabinettitilat tarjoavat keskustelurauhaa.

”Verstas vannoo yksilöitävyyden, itseilmaisun ja vaikuttavuuden nimeen.”

Tämän päivän ja tulevaisuuden tapahtumissa ei enää vain istuta kuuntelemassa. Esimerkiksi Mestarissa tämä tarkoittaa, että tiloja ja tarjoiluja voi täydentää erilaisilla työkaluilla liikuteltavista medianäytöistä ja post it -seinistä Legoihin ja muovailuvahaan, unohtamatta tapahtuman rikastamista vaikkapa saunaillalla, peliturnauksella tai joogatunnilla. 

Hotel Mestarista löytyy tyyliä, teknologiaa ja tunnelmaa. KUVA Hotel Mestari

Muokattavuutta ja teknologiaa

Mestarissa on panostettu tilojen monipuolisuuteen ja muokattavuuteen sekä teknologiaan. Hasan lupaa tilojen taipuvan niin satojen henkien bisnesfestareihin ja gaalailtoihin kuin intensiivisiin neuvottelupäiviin tai luoviin workshopeihin. Tiloissa on haluttu ottaa huomioon ihmisten erilaiset tavat ja mieltymykset oppia uutta, kuluttaa sisältöä ja viihtyä.

”Pelillisen rennot workshop-tilat herättelevät luovuutta ja muunneltavat kabinettitilat tarjoavat keskustelurauhaa.”

Hotel Mestarin hotellinjohtaja Nora Hasan. KUVA Hotel Mestari

Kaikki tilat voidaan yhdistää kuvan ja äänen avulla. Vieraat voivat valita, kuuntelevatko puheenvuoroa pääsalissa, viereisessä huoneessa samalla pöytäfutista pelaten tai vaikka oman hotellihuoneen rauhasta.

“Kokoontumiskokemuksen kruunaa juhlasalimme kahden kerroksen korkuinen ja 30 neliömetrin suuruinen mediaseinä, joka on visuaalisesti hyvin vaikuttava ja tuo tunnelmaa niin peli-, leffa- kuin gaalailtoihinkin”, Hasan kertoo.


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento