Esiintyminen

Uusi verkkopalvelu välittää esiintyjiä, juontajia ja somevaikuttajia tapahtumiin

Uusi Viihteet.fi-verkkopalvelu välittää tapahtumajärjestäjien tarpeisiin muusikoita, laulajia, imitaattoreita, taikureita, DJ:tä ja muita esiintyjiä sekä juontajia ja sosiaalisen median vaikuttajia.

”Viihteet.fi-sivusto on tarkoitettu kaikille tapahtumia järjestäville tahoille, niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja muille yhteisöille. Jokaiselle tarjoutuu nyt helppo mahdollisuus löytää tapahtumaansa yhdellä kertaa esiintyjä ja juontaja ja jopa sosiaalisen median vaikuttaja tapahtuman tai toimintojensa markkinoimiseksi”, sivustoa hallinnoivan Visual Media Productionsin Tomi Lindblom kertoo.

Viihteet.fi yhdistää juontajien välittämiseen erikoistuneen Juontajat.fi-nettisivuston sekä somealustoihin erikoistuneita vaikuttajia välittävän Somettaja.fi-kokonaisuuden.

”Kaiken kaikkiaan Viihteet.fi-sivustolla on mukana jo yli 200 eri alojen huippuosaajaa, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Tavoitteena on rikkoa 300 esiintyjän raja muutaman kuukauden kuluessa”, Lindblom visioi.

”Tavoitteenamme on lisätä eri alojen esiintyjien ja sosiaalisen median ammattilaisten käyttöä maassamme. Uskon, että uusi Viihteet.fi-sivusto on omiaan innostamaan esiintyjien tilaamiseen sekä kaupallisiin yhteistyöprojekteihin myös sellaiset toimijat, jotka eivät ole artisteja tai somevaikuttajia ennen käyttäneet. Siksi sivustomme rakenne on yksinkertainen, ja kynnys sen käyttämiseen matala.”

LUE MYÖS: Myspeaker-toimiston parhaat puhujat ja juontajat palkittiin – tässä voittajat

LUE MYÖS: Juontaja Ernest Lawson: Näin saan yleisön itkunauramaan

Mukana on sekä tunnettuja että tuntemattomampia kasvoja. KUVAKAAPPAUS Viihteet.fi
KUVITUSKUVA Istock


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento