Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
SUOSITTELEMME:
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Flairtending
Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa – Suomen flair-kuningas esittelee kaksi luottotemppuaan
Kilpailut
Anniina Viskari lähtee edustamaan Suomea baarimestarien huippukisoihin – jo karsinnoissa hengästyttävä tehtäväpaketti
Katkerot
Katkero ja miten sitä käytetään: Netflixistä tuttu miksologi Lauren O’Brien kertoo
Kilpailut
Tuomas Hämäläinen voitti baarimestarien SM-kultaa todellisella erikoisuudella
Kilpailut
Henri Halosen lasit särkyivät MM-kisamatkalla, ja odottamaton käänne kiteyttää baarimestarin työn luonteen
Hävikki
Pikkusilppu paljastuikin aarteeksi – pari arvokasta ammattilaisten hävikkiniksiä baariin
Kilpailut
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan
Viini
Antero Niemiaho on Suomen paras sommelier 2023
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Cocktailit
Mitkä makuparit innostavat Suomen lopputalvessa? Neljä baarimestaria kertoo
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Oppia ikä kaikki, baarimestarillakin
Viski
Näin myyt viskiä – ja unohda jo väärinymmärrys vedestä, neuvoo baarimestari Linnea Stenberg
Henkilöbrändi
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
Baariosaaminen
Anniskelun ammattilainen, treenaa makuaistiasi maistamishaasteella!
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit
Alkoholilaki
|
Tässä ovat Suomen historian omituisimmat alkoholiin ja ravintoloihin liittyvät määräykset – osa voimassa edelleen
Puheenvuoro
|
Lavamanageri Peppi Arrimo rakentaa tiiminsä ensisijaisesti naisista
Baarit
|
Tampereen 5 persoonallisinta baaria: teimme kierroksen Mansessa ammattilaisen kanssa
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Ainoa fallos, joka grilliin kuuluu, on grillimakkara
Viinibaarit
|
Pelkällä viinillä on Turussa vaikea pärjätä, joten viinibaari teki muutoksen ja pestasi kovan luokan kokin
Työelämä
|
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija
Kilpailut
|
Baarimestarien Suomen mestari on Tuomas Hämäläinen – flairin SM-kultaa Miika Mehtiölle
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki -semifinalistit