Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Viini
Ei mikään tavallinen julkkisviini: Black metal -muusikkotähti hätkähdyttää intohimollaan
Brändäys
Kysyimme tavallisilta ruotsalaisilta, mitä he ajattelevat Suomesta – näin he vastasivat
Brändäys
14 esimerkkiä Suomesta – näin ravintolan tai baarin nimi syntyy
Tapahtumatoimistot
Tapahtumatoimisto Tapauksen nimi on jatkossa Liwlig
Gaalat
Näin luodaan suosittu gaala: esimerkkeinä Urheilugaala, Vuoden huiput ja PRO-gaala
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Brändäys
Teflon Brothersin uusi aluevaltaus: vegaaninen Falapala
Brändäys
Lionel Messi syö burgerinsa kananmunalla – futistähden nimikkohampurilainen saapui Helsinkiin
FBSK
Edistä uraasi brändäämällä itsesi! Näin baarimestari Greta Grönholm sen tekee
Olut
Näin Laitilan Kukko-olut nousi mahtibrändiksi – bisneksen ohjenuorana hyvä omatunto
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Kehittyminen
|
Näin kehität paineensietoasi! Parhaat vinkit kokeille ja muillekin
Video
|
Iso baariavaus Helsingissä: Kupoli pääsi hätkähdyttämään, ja näköala on vasta toiseksi kiinnostavin asia
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta