Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Risteilylaivojen suosikkicocktailit juuri nyt: retrodrinkit maistuvat yllättäen nuorille
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumatuotanto
Helsingin Lego-tapahtuma jäi kävijätavoitteestaan – ”Aika pahasti jäimme tappiolle”
Evento Awards
Muistisairaita puhujina ja osallistujina – saavutettavuudeltaan ainutlaatuinen tapahtuma palkittiin
Tapahtumatuotanto
Näkökulma: Helsingin Lego-pettymys ja mitä siitä voimme oppia
Tapahtumaruokailu
Miten ihmeessä burgeripaikasta saatiin käryämätön? Tutustuimme Messukeskuksen uusiin ja mullistettuihin ravintoloihin
Tapahtumaruokailu
Noho Partners alkaa pyörittää Helsingin Messukeskuksen ravintolatoimintaa
Tapahtumatilat
Tutustuimme Helsinkiin joulun välipäiviksi avattavaan sisähuvipuistoon, joka yhdistää tivolin ja sirkuksen
Markkinointi
Tapahtuma, joka sitouttaa oman heimonsa ympäri vuoden – ”Assyjen” viehätys säilyy vuosikymmenestä toiseen
Tapahtumaturvallisuus
Helsingin Messukeskus sai arvostetun turvallisuussertifikaatin – tässä 5 vinkkiä tapahtumaturvallisuuteen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumaturvallisuus
|
Kommentti: Uljas näky – Tuskassa pyöri täydellinen pitti
Ravintolavideo
|
Helsingin keskustaan avautui Ibiza-vaikutteinen yökerho, jonka avauksen budjetti oli miljoona euroa – ”Yli meni”
Ravintolayhtiöt
|
Kalle Rovanperä lähti ravintolabisnekseen – Pro Restaurants on nyt Bon Group
Tempaukset
|
Erikoinen baari keskellä Helsinkiä: mustaa lonkeroa säkkipimeässä huoneessa
Tukkutoiminta
|
Vegepörssi on tukkumarkkinoiden uusin tulokas – näin bisnes pyörii
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Juomatrendit
|
Konjakki lämmittää! Suomen baarimestarien ideat kylmän kauden cocktaileihin
Cocktailit
|
Risteilylaivojen suosikkicocktailit juuri nyt: retrodrinkit maistuvat yllättäen nuorille
Tukkutoiminta
|
Vegepörssi on tukkumarkkinoiden uusin tulokas – näin bisnes pyörii
Hyväntekeväisyys
|
Suomalainen viinikirjoittaja lähtee sotaa käyvään Ukrainaan – hyvästä syystä
Klassikkoravintolat
|
Helsinkiläinen klassikkoravintola sai harvinaisen palkinnon