Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Olut
Suomen olutkohde numero yksi? Tältä kolmen pienpanimon yhteinen kotipesä näyttää nyt
Tapahtumatilat
Pääsimme kurkistamaan sisään: tältä näyttää Helsingin päärautatieasemalle rakennettava Kellotorni, johon tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Pienpanimot
Muutto lisäsi liikevaihtoa, kertoo Etko Brewing – pienpanimo pysyy silti myös Helsingissä ja yhdisti nyt voimansa thairavintolan kanssa Hakaniemen kauppahallissa
Tapahtumatuotanto
Tubecon siirtyy Turkuun – äänestys ja miitit ovat suosittuja
Pienpanimot
Etko Brewing puhkuu intoa: uudet isot panimotilat, hanahuone – ja miksei vaikka sisäfestarit
Oluttapahtumat
Suomen isojen festarien oluttarjonta on kehnoa, jyrähtää pienpanimopomo – ”Kaikkien pitäisi katsoa peiliin”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailkoulu
|
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Ruokamatkailu
|
Ruokamatkailijan tärpit Riikaan: Kiinnostavimmat ravintolat, baarit ja yökerhot
Konsertit
|
Kuvakooste: JVG räjäytti stadionilla Helsingin superviikonlopun isoimmat bileet
Uusi ravintola
|
Nyt se valmistui! Vierailimme ravintolassa satametrisen tornitalon huipulla Helsingissä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille