Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat PRO-voittajat 2025! Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkittiin
SUOSITTELEMME:
Näin siellä juhlittiin! PRO-gaala 2025 kuvina
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Baarit
Tältä näyttää Children of Bodom -bändin Bar & Sauna -kompleksi Espoossa – ”Tämä ei ole suoranaisesti metallibaari”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
PRO-palkinnot
|
Näin siellä juhlittiin! PRO-gaala 2025 kuvina
Tapahtumaturvallisuus
|
Näkökulma: Ääliölle ääliön kohtelu, kuten Haloo Helsingin keikalla tapahtui
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Tutkassa
|
Natalia Lahtela on ollut yli 20 vuotta töissä urheilutapahtumissa: ”Lisää ammattilaisia kaivataan”
PRO-palkinnot
|
PRO-voittaja Lauri Kaivoluoto huudatti gaalayleisöä kahdella sanalla, jotka kiteyttävät ravintola-alan yhteishengen: ”Kiitos päivästä”
PRO-palkinnot
|
Vuoden keittiöpäällikkö Veera Valtonen haastaa ravintola-alan machokulttuuria – PRO-voittaja puhuu reilun johtamisen puolesta
PRO-palkinnot
|
Näin siellä juhlittiin! PRO-gaala 2025 kuvina
PRO-palkinnot
|
Keittiömestari Markus Maulavirta palkittiin elämäntyöstään – ”Positiivista, ettei kaikki tule postuumisti”