Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Pubit
Pubiketju Hemingway’s vaihtaa omistajaa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Osaaminen
|
Mitä tarkoittaa mörkömisa? Erotatko walkkarin ja walkoutin? Ota haltuun ravintolaslangi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Catering
|
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
Tapahtumatuotanto
|
Tammerfestin isä ei enää tunnista tapahtumaa – ”Suhde nykyiseen festivaaliin on etäinen”
Gini
|
Näin luot ravintolaasi myyvän ja monipuolisen ginivalikoiman
Ihmiset
|
Opiskelijaristeilyistä uransa aloittanut Krista Heinonen on nyt suuren festariyrityksen tapahtumajohtaja
Kolumni
|
Kolumni: Anteeksi, olin kusipää