Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
SUOSITTELEMME:
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kokkimaajoukkue
Tällainen on Suomen kokkimaajoukkueen voitokas omenajälkiruoka, jota suunniteltiin neljä vuotta
Kokkimaajoukkue
Olympiakultaa! Suomi onnistui suunnitelmassaan – kokkimaajoukkueen pomo tiivistää, mikä jättipottiin kantoi
Kilpailut
Se on siinä! Suomi voitti kultaa kokkiolympialaisissa
Kilpailut
Suomi on vahvoilla kokkiolympialaisissa – kuvat avauspäivän suorituksesta
Kilpailut
Suomi on mukana kokkiolympialaisissa – mistä kisoissa on kyse?
Kilpailut
Suomi tavoittelee kokkien olympiakultaa kisakonkarin johtamalla vahvalla joukkueella
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Henkilöbrändi
|
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?
Kilpailut
|
Miten Suomi menestyisi ja saisi kaiken irti kokkikilpailuista? Hidasteena on pari ongelmaa, sanovat alan huiput
Somekoulu
|
Taso 7: Näyttääkö yrityksesi Instagram kotikutoiselta? Lataa Canva nyt
Kolumni
|
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Puheenvuoro
|
Puheenvuoro: Kannattavuutta, tuottavuutta ja merkityksellisyyttä elämystalouteen panostamalla
Bocuse d'Or
|
Suomen seuraava Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela, Mikko Pakola tai Niko Tähti
Kolumni
|
Kolumni: Michelin-opas ei hyväksy väkivaltaa – paitsi jos se tapahtuu kulisseissa
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Henkilöbrändi
|
Lauri Kaivoluoto ja Simo Harrivaara ovat uuden sukupolven julkkiskokkeja – mitä henkilöbrändi merkkaa ravintola-alalla?