Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Video
Michelin-kokki Kozeen Shiwan yllätti taas: ”Jos Hans Välimäki ei saa kolmea tähteä, mä avaan ravintolan, joka saa”
Ilmiö
Jälkiruoka näyttää terveellisemmältä, kun se tarjoillaan valkoiselta lautaselta – näin eri aistit vaikuttavat ruokailukokemukseen
Michelin-tähdet
”Nyt jännittää”, sanoi Kozeen – kuvat ja tunnelmat Michelin-gaalasta
Michelin-tähdet
Kozeen Shiwanille Suomen nopein Michelin-tähti: ”Vuosien ajan minulle on sanottu, että jätkä vaan puhuu”
Fine dining
Suomen överein ravintola? Kozeen Shiwanin The Room on elämys kaikille aisteille
Vaikuttaja
Suomen ravintolakulttuuri on liian arka ja äijämäinen, sanoo Kozeen Shiwan: ”Ihan absurdia”
Ravintolat
Kozeen Shiwanin ravintola Helsingissä sulkeutui ennen kuin se ehti avautuakaan
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Ravintolaterassi
|
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Asiakaspalvelu
|
Tippaus – kiitos hyvästä palvelusta vai epämiellyttävä pakko?
Festarit
|
Visulahden Dinosaurock tekee paluun ensi kesänä – festivaalin taustalla Jurassic Rock -veteraani Mikko Jokipii ja mikkeliläinen Jonna Vuolle
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta