Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Panimo pakkasi oluensa oravanraatoon – missä menee rohkean markkinoinnin raja?
SUOSITTELEMME:
Omatekoista mozzarellaa, guancialea ...ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtuma-ala
Juhani, Mirva ja Mikko Merimaa ennustavat: tältä näyttää tapahtuma-alan tulevaisuus
Kolumni
Mirva Merimaa: Tapahtuma-ala kärsi mutta elpyy
Vaikuttaja
Juhani Merimaa ja Mirva Merimaa: Rokkimoguli ja lippukauppias
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Fine dining
|
Suomen överein ravintola? Kozeen Shiwanin The Room on elämys kaikille aisteille
Hotellit
|
Vantaan legendaarinen bilehotelli avautuu uusittuna – tältä näyttää hotellin ja Tulisuudelma-yökerhon uusi ilme
Yökerhot
|
Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi
Olutravintolat
|
Helsingin Kallioon avautui kunnianhimoinen olutbaari, joka lienee pian jo toisen näköinen
Uusi ravintola
|
Oman ravintolan perustamiseen liittyy yllättäviä käänteitä, huomasi Jari Vesivalo – tällainen on Jason, joka vihdoin avautuu Helsingin keskustaan
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Markkinointi
|
Panimo pakkasi oluensa oravanraatoon – missä menee rohkean markkinoinnin raja?
Tekoäly
|
Kenellä on vastuu, kun käytetään tekoälyä apuna? Tutkijoiden podcast-sarja pureutuu tekoälyn eettisyyteen
Hotellit
|
Vantaan legendaarinen bilehotelli avautuu uusittuna – tältä näyttää hotellin ja Tulisuudelma-yökerhon uusi ilme
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Tapahtumatilat
|
Helsingin päärautatieasemalle tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola