Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tähän ravintolaan ei ole asiaa ilman pikkutakkia – vierailimme klubilla, jonka jäseniksi vain miehet ovat tervetulleita
SUOSITTELEMME:
Hanakalja ei virtaa Suomen rockluolissa entiseen malliin – muutos näkyy keikkapaikoilla rajusti
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Vaikuttaja
Helsingin huippuravintoloita suunnitteleva Aino Brandt kertoo parhaat vinkkinsä – oikeat ratkaisut näkyvät suoraan kassassa
Vaikuttaja
Ilona Aaltonen kertoo, miksi ravintolayrittäjän kannattaa olla kiinnostunut alkuviineistä
Ravintolat
Sasu Laukkonen, Maija Silvennoinen ja Hans Välimäki: Tällaisen ravintolan perustaisin nyt
Vaikuttaja
Palkittu kokki Fanni Polón kaipaa ravintola-alalle uutta asennetta: ”Ylipitkien päivien ihannointi vähenee”
Vaikuttaja
Kättele kaikki töissä, suosittelee Vuoden kokki Jonathan Slotte – ja vältä harhakuvaa työn helppoudesta
Vaikuttaja
Rakastettu lukiokeittäjä Marjo Niskanen: Minulle kerrotaan välillä hyvinkin yksityisiä asioita
Työhyvinvointi
Lihatukun pomo Asmo Votkin jatkaa isänsä työtä – avoimuus ja keskustelu kantavat surun yli
Vaikuttaja
McDonald´sin toimitusjohtaja Olli Johansson: Roskaamisen ja kierrätysongelman ratkomisessa riittää vielä tekemistä
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kahvilat
|
Tänne ei aiemmin ole yleisö päässyt – Päärautatieaseman uusi Café Eliel haluaa olla Helsingin keskeisin kohtaamispaikka
Video
|
Helsinkiin avautui uusi baari – The Last Dropissa tilataan juomat horoskoopin mukaan ja ilta päättyy henkilökunnan tansseihin
FBSK
|
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Vaikka töissä on mukavaa, palkkaakin pitää saada
Katuruoka
|
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Burgerit
|
Helsingin parhaat burgerit: äänestyksen top 15 -ravintolat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Sauna
|
Nyt se avautuu – Helsingin ydinkeskustan baari sai julkisen saunansa
Katuruoka
|
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Tapahtumatilat
|
Finlandia-talon kolme vuotta kestänyt remontti valmistui
Tapahtumateollisuus
|
Tapahtumateollisuus: Alv-katastrofiin ei poliitikoilta löytynyt ratkaisua
Tapahtumatilat
|
Ravintolajätti Restel aloittaa työntekijöiden palkkaamisen ex-Hartwall-areenalle – jopa 25 uutta työpaikkaa