Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Trendit
Tässä ovat vuoden 2025 ravintolatrendit
Kasvisruoka
Onko kasvisruoka ravintolalle hyvä bisnes? Kysyimme kolmelta ravintoloitsijalta
Uusi ravintola
Tällainen on Teemu Laurellin uusi ravintola – Tellerin juomalistalla kokeillaan mielenkiintoista käytäntöä
Uusi ravintola
Teemu Laurellin ja Lennart Sukapään jättiprojekti Teller on vuoden kiinnostavimpia ravintola-avauksia
Kebab
Kebabille tapahtuu nyt sama maineenkohennus kuin pizzalle ja hampurilaisille
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolaterassi
|
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Baarit
|
Nämä ovat Pariisin parhaat baarit: paikallisen ammattilaisen vinkit
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Tapahtumatuotanto
|
Tammerfestin isä ei enää tunnista tapahtumaa – ”Suhde nykyiseen festivaaliin on etäinen”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Tulevaisuuden tekijä
|
Nuori kokki Samuli Brunnila pääsi loistavaan harjoittelupaikkaan ja unelmoi omasta ravintolasta
Työhyvinvointi
|
Palautuminen parantaa tuottavuutta ja hyvinvointia – näillä palautumisvalmentajan vinkeillä onnistut
Catering
|
Vuoden kokki Simo Harrivaara pääsi yllättämään megatähden Helsingissä – Ishowspeed ällistyi suomalaisruoista
Tapahtumatuotanto
|
Tammerfestin isä ei enää tunnista tapahtumaa – ”Suhde nykyiseen festivaaliin on etäinen”
Gini
|
Näin luot ravintolaasi myyvän ja monipuolisen ginivalikoiman