Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Nimitykset
Mara ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on panimoravintoloitsija Mika Tuhkanen
Talous
Ravintola-alan polarisaatio puhuttaa: miksi toinen menestyy toista paremmin?
Kolumni
Tomi Lantto: Kun työntekijä epäonnistuu, vastuu on esihenkilöllä
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Tee vaikeat asiat heti aamusta
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Hyvä pomo kuuntelee
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko tukea tiimisi jäseniä?
Kolumni
Tomi Lantto: Löysää pipoa, uusi esihenkilö
Kolumni
Tomi Lantto: Ota vastuu työhyvinvoinnistasi
Kolumni
Tomi Lantto: Työhyvinvoinnin kolme peruspilaria
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko sinä ohjata esihenkilöäsi?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Asiakaskokemus
|
Lista, jolle on naurahdeltu ja tuhahdeltu – tapahtumakonkari Stuba Nikula tiivistää asiakasmotivaatiot nasakasti
Konsertit
|
Kuvakooste: JVG räjäytti stadionilla Helsingin superviikonlopun isoimmat bileet
Baaritekniikka
|
Helsinkiläiseen salakapakkaan pääsee vain hoksaamalla salamyhkäisen keinon – tarinallisuus luo baari-illasta elämyksen
Raaka-aineet
|
Milloin mango on kypsä? Ohjeet tunnistamiseen ja käyttöön
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille