Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender's Choice Awards -palkintojen voittajiksi
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Nimitykset
Mara ry:n hallituksen uusi puheenjohtaja on panimoravintoloitsija Mika Tuhkanen
Talous
Ravintola-alan polarisaatio puhuttaa: miksi toinen menestyy toista paremmin?
Kolumni
Tomi Lantto: Kun työntekijä epäonnistuu, vastuu on esihenkilöllä
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Tee vaikeat asiat heti aamusta
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Hyvä pomo kuuntelee
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko tukea tiimisi jäseniä?
Kolumni
Tomi Lantto: Löysää pipoa, uusi esihenkilö
Kolumni
Tomi Lantto: Ota vastuu työhyvinvoinnistasi
Kolumni
Tomi Lantto: Työhyvinvoinnin kolme peruspilaria
Kolumni
Tomi Lantto: Osaatko sinä ohjata esihenkilöäsi?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Baarit
|
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Pizza
|
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kuka on suosikkisi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta?
Esiintyminen
|
Kehity paremmaksi esiintyjäksi uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papusen ja viestintävalmentaja Heikki Laakson vinkein: ”Lopetus on hetki, jolloin viestisi menee perille”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Baarit
|
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Esiintyminen
|
Kehity paremmaksi esiintyjäksi uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papusen ja viestintävalmentaja Heikki Laakson vinkein: ”Lopetus on hetki, jolloin viestisi menee perille”
Kilpailut
|
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender’s Choice Awards -palkintojen voittajiksi
Uusi ravintola
|
Kiinnostavin töölöläinen ravintola-avaus sitten Tellerin: tällainen on Third Place