Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Yrityskaupat
Noho Partners osti tanskalaisen hampurilaisketjun
Yrityskaupat
Henri Alén jättää Murun, Samuil Angelov irtautuu Michelin-ravintola Finnjävelistä
Yrityskaupat
Suomalainen ravintolayritys Garam & Vermiglio Catering siirtyy ruotsalaisen Nordrestin omistukseen
Yrityskaupat
Noho osti kahdeksan pubia ja muuta ravintolaa Tampereella – Tammelan stadionin anniskelu kuuluu kauppaan
Yrityskaupat
Epassi ostaa Smartumin
Yrityskaupat
Ravintolatukku Donier Gastronomie siirtyy ruotsalaisen JHB:n omistukseen
Yrityskaupat
Hesburger osti osuuden Uuni-pizzeriaketjusta ja laajensi hampurilaisravintoloitaan Romaniaan
Yrityskaupat
Ravintolakolmio myy Lasipalatsin ravintolatoiminnot HOK-Elannolle
Pubit
Pubiketju Hemingway’s vaihtaa omistajaa
Yrityskaupat
Elämyksiin panostava ravintolakonserni Noho ostaa sisäsurffauskeskus Surf House Helsingin
Yrityskaupat
Lapland Hotels ostaa Haikon Kartanon
Yrityskaupat
Suomalainen Noho iskee toden teolla Eurooppaan – uusin yrityskauppa on osa suurta burgerisuunnitelmaa
Tapahtumatoimistot
Tapauksen emoyhtiö paisuu: hankki tanskalaisen tapahtumatoimiston
Tapahtumatuotanto
Tapahtumajätti Creative Technology osti suomalaisen Bright Groupin – yrityskauppa tuo muskelia
Tukkutoiminta
Heinon Tukku on nyt nimeltään Valio Aimo
Talous
Restel ostaa Hangon Makaronitehdas- ja Classic Pizza -ravintolaketjut
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
Hinnoittelu
|
Roni Kerttula ja Ina Niiniketo pyörittävät pientä ravintolaansa Helsingissä eri tavalla kuin muut – ja he tietävät hyvin, miten suomalainen asiakas eroaa ruotsalaisesta
Ravintolat
|
Joensuun Local Bistro -ravintolan Marko Turunen: Yrittäjyys on muuttanut käsitystäni alasta
Keittiökoneet
|
Minkälainen grilli on asado? Entä kamado? ”Vihreä muna” ja avotuli valloittavat
Ruokatapahtumat
|
Tuomaan markkinoiden erikoisuus on aasialaistyylinen riisipuuro: ”Monilla pyöri silmät päässä”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan
Viinillä
|
Sommelier Emilia Tuuliaho heittäytyi yrittäjäksi ja järjestää nyt koulutuksia ja viinimatkoja
Luvat
|
Tapahtumat tarvitsevat melkein aina luvan musiikin esittämiseen – tiettyä poikkeusta lukuunottamatta
Kesäravintolat
|
Jaajo Linnomaa pitää Superterassia menestyksenä sateisesta kesästä huolimatta
Ravintolaterassi
|
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025