Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tässä ovat Helsingin huimimmat kattoterassit 2025
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
Ravintolat
Remontti piinaa ravintoloita Helsingin Hakaniemessä – ”Työmiehet tulivat kysymään meiltä, että meinaammeko oikeasti jäädä tähän”
Kebab
Uusi kebab-ilmiö valtaa Helsinkiä – ”Nousee isommaksi trendiksi kuin napolilaiset pizzat”
Burgerit
Onko tässä Suomen kallein hampurilainen? 59 euron burgeria myydään kuukaudessa yli sata, kertoo yrittäjä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Baarit
|
Laulua kaiuttimista yötä myöten – Kallion uutuusravintola avasi itsepalvelukaraoken
Ravintolat
|
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Viinibaarit
|
Viinibaari Pinocchiossa lasillisen saa alle 9 eurolla: ”Hyvän viinin pitäisi olla saavutettavaa”
Viinibaarit
|
Viinibaarit valtasivat Helsingin lippakioskit – käy ainakin näissä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Viro
|
Viron Michelin-oppaaseen kahdeksan uutta ravintolaa – tähtiravintoloita kuitenkin vain kaksi
Suomen keittiömestarit ry
|
Suomen Keittiömestarit: Lähiruoka on elämäntapa
Kolumni
|
Kolumni: Miksi kaikkien pitäisi avata ravintola Espanjaan
Viinillä
|
Sommelier Emilia Tuuliaho heittäytyi yrittäjäksi ja järjestää nyt koulutuksia ja viinimatkoja
Luvat
|
Tapahtumat tarvitsevat melkein aina luvan musiikin esittämiseen – tiettyä poikkeusta lukuunottamatta