Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Voiko suomalainen ravintola palvella vain englanniksi?
Rekrytointi
Suomeen virtaa filippiiniläiskokkeja: ”Olen nähnyt työnantajan ja työkavereiden silmistä, että minua on odotettu”
Työperäinen maahanmuutto
Kokki Alfred Chu asettuu perheineen Suomeen paikkaamaan ravintola-alan työvoimapulaa: ”Tosi erilaista täällä on”
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Vaikuttaja
|
Maailman pohjoisimman Michelin-tähtikokin mielenterveys oli koetuksella – muutto Rukalle pelasti ravintola Tapion
Ravintolat
|
Legendaarinen Oak Barrel sai keittiön – tällaisia ovat uudistuneen Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolat: ”Laatu ei saa poukkoilla”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa