Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Alv-katastrofiin ei poliitikoilta löytynyt ratkaisua
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Hetki on erityisen huono veronkorotuksille
Verotus
Pizza- ja kebabpaikoista paljastui suuri määrä epäiltyjä verohuijauksia – ”Maksupäätteitä ei ole yhdistetty kassakoneeseen”
Verotus
Näkökulma: Arvonlisävero nousee – ravintolat kärsivät
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Kehysriihen päätökset heikentävät ostovoimaa ja talouskasvua
Verotus
Arvonlisäveroa korotetaan 1,5 prosenttiyksiköllä syyskuun alussa
Verotus
Hallitus on korottamassa Suomen alkoholiverotusta
Verotus
Ravintoloiden hyvää kehitystä uhkaa kustannusten nousu ja työvoimapula – matkailuala vastustaa alv-nostoa
Verotus
Tuleva hallitus nostamassa pääsylippujen alvia – Muusikkojen liitto on pettynyt
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Oluenystävä, mieti näitä vaalien alla
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kolumni
|
Kolumni: En halua juoda eurooppalaisittain
Resepti
|
Suosikkiravintola paljastaa blinireseptinsä – näin teet aidot, oikeat blinit
Cocktailkoulu
|
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Reseptit
|
Tartar on aina muodissa – uskaltaako sitä syödä?
Cocktailreseptit
|
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: En halua juoda eurooppalaisittain
Pitchaus
|
Pitchausguru kertoo: näin saat kuulijat ostamaan ajatuksesi
Hotellit
|
Tukholman helmi: maailman parhaana palkittu japanilainen kylpylä Yasuragi
Tiskillä
|
Sipoolaistunut Annika Eklund palaa aina Helsingissä ravintolaan, jossa on käynyt jo 18 vuotta
Inspiraatio
|
Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen on nähnyt alan murroksen: ”Enää ei riitä, että laitetaan lavat pystyyn, bändit soittamaan ja ihmiset hengaamaan”