Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
SUOSITTELEMME:
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Alv-katastrofiin ei poliitikoilta löytynyt ratkaisua
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Hetki on erityisen huono veronkorotuksille
Verotus
Pizza- ja kebabpaikoista paljastui suuri määrä epäiltyjä verohuijauksia – ”Maksupäätteitä ei ole yhdistetty kassakoneeseen”
Verotus
Näkökulma: Arvonlisävero nousee – ravintolat kärsivät
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Kehysriihen päätökset heikentävät ostovoimaa ja talouskasvua
Verotus
Arvonlisäveroa korotetaan 1,5 prosenttiyksiköllä syyskuun alussa
Verotus
Hallitus on korottamassa Suomen alkoholiverotusta
Verotus
Ravintoloiden hyvää kehitystä uhkaa kustannusten nousu ja työvoimapula – matkailuala vastustaa alv-nostoa
Verotus
Tuleva hallitus nostamassa pääsylippujen alvia – Muusikkojen liitto on pettynyt
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Oluenystävä, mieti näitä vaalien alla
Talous
Tutkija: Voisivatko ravintolat maksaa vähemmän alkoholiveroa kuin kaupat?
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
Työelämä
|
Kokin koulutuksella monenlaisiin töihin: Petra Väänänen, Karoliina Jaakkola ja Antti Rinta-Huumo kertovat uratarinansa
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Työhyvinvointi
|
Kolmen pienen lapsen isä Mikkomatti Aro kertoo, miten yhdistetään tapahtumapromoottorin työ ja perhe
Ruokakulttuuri
|
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Baarit
|
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
PRO-palkinnot
|
PRO-gaalaviikko! Seuraa suorana, ketkä palkitaan ravintola-ammattilaisten himoituilla palkinnoilla torstaina
Trendit
|
Tässä ovat vuoden 2025 ravintolatrendit
Bocuse d'Or
|
Suomen Ismo Sipeläisen suoritus maailman kovimmassa kokkikisassa meni plörinäksi – ”Pieni shitshow”
Työelämä
|
Kokin koulutuksella monenlaisiin töihin: Petra Väänänen, Karoliina Jaakkola ja Antti Rinta-Huumo kertovat uratarinansa