Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Uuden luominen on parasta – ravintolayrittäjä, ota hyvät neuvot talteen
Yrittäminen
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
Vaikuttaja
Hotelli- ja ravintola-alan suuri uudistaja Satu Tiivola on kuollut
Pienpanimot
Etko Brewing puhkuu intoa: uudet isot panimotilat, hanahuone – ja miksei vaikka sisäfestarit
Baarit
Maailman parhaan baarin perustaja kertoo, miten ensikertalainenkin saa uuden baarin lentoon
Kahvilat
Suomalainen Emma pyörittää kahta kahvilaa Englannissa – kokemus on yllättänyt
Ravintolat
Pretty Boyn ravintolakonsepti on rakennettu alusta asti kasvamaan ja kansainvälistymään: ”Kokeillaan, miten pitkälle siivet kantavat”
Pienyrittäminen
8 tapaa parantaa pienen ravintolan tai kahvilan kannattavuutta
Yrittäminen
Pyhimys on läpikaupallinen ja suosittelee sitä muillekin – näin toimii Teflon Brothers Oy
Kahvilat
Valkoinen puu -kahviloiden Kirsi ja Mark Heidt: jo 10 vuotta yrittäjäpariskuntana
Ravintolat
”Kesäbisneksen” toimiva oivallus: kokki vaihtuu koko ajan! Houtskärin Hyppeis Värdshus kiehtoo
Ravintolat
Haapala BNB:n nuori yrittäjänelikko mullisti sukutilan: originelli ravintola, majoitus ja oma panimo
Etiikka
Miksi yrityksellä on eettiset ohjeet, jos johto ei sitoudu niihin?
Katuruoka
Argh… tähän tarvitaan luvat! Jos ruoan ulkomyynti mietityttää, kysy neuvoa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Burgerit
|
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Alkoholiton
|
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Kahvilat
|
Suomen 30 parasta kahvilaa 2024: tässä alan ammattilaisten listaus
Ravintolat
|
Tv:stä tuttu ”Arktinen kokki” on saanut ravintolansa liitoon Rovaniemellä – laajentuminen harkinnassa
Brändäys
|
Kysyimme tavallisilta ruotsalaisilta, mitä he ajattelevat Suomesta – näin he vastasivat
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ruoankuljetus
|
Foodoran emoyhtiö sai jättisakot EU:lta
Uusi ravintola
|
Suosittu ravintolaketju rantautuu Tampereelle puuro- ja kahvipasseineen
Yökerhot
|
Heidi’s Bier Barien irtaimistot viinoja myöten myydään huutokaupassa – Turun yökerholle löytyi uusi omistaja
Ruokamatkailu
|
Ruokamatkailijan tärpit Riikaan: Kiinnostavimmat ravintolat, baarit ja yökerhot
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”