MAINOS

Saisiko olla astiat, kalusteet tai tapahtuman tilasuunnittelu?

Jubilee tunnetaan parhaiten astia- ja kalustevuokrauksesta, jotka yhtiö hoitaa sujuvasti ja joustavasti kaikenkokoisiin tapahtumiin.

”Skaala on laaja eli meiltä saa näppärästi yksittäisen pystypöydän, muutaman astian, koko katsomon kalustuksen tai gaalan kaikki astiat”, myynti- ja kehitysjohtaja Tuomo Pehkonen kertoo.

Jubileen juuret juontavatkin astiavuokraukseen, jota tehtiin alkuun pienessä mittakaavassa. Toiminnan kasvaessa astioiden rinnalle tulivat luontaisesti kalusteet.

”Kehitämme toimintaamme jatkuvasti niin, että kaiken keskiössä ovat aina laatu, toimitusvarmuus ja hyvä palvelu”, Pehkonen painottaa.

Tuomo Pehkonen
Jubileen myynti- ja kehitysjohtaja Tuomo Pehkonen. KUVA Laura Hujanen

Monikanavaista palvelua

Tapahtuma-alalla odottamattomia tilanteita tulee ja menee ja niihin on reagoitava nopeasti.

”Asiakkaille on kyettävä tarjoamaan ketterää, helppoa ja luotettavaa palvelua 24/7. Asiakkaalla on myös oltava mahdollisuus valita parhaaksi katsomansa asiointikanava.”

Jubileessa onkin aivan hiljattain selkiytetty entisestään asiakkaiden ostopolkua verkossa. Verkkokauppa on nyt Pehkosen mukaan hyvässä kuosissa.

”Verkkokauppa on oikea osoite esimerkiksi silloin, kun tapahtumatuottajalla on mielessä selkeät tarpeet valikoimastamme. Kun taas kyseessä on isompi tai monimutkaisempi kokonaisuus, joka saattaa edellyttää ideoiden pallottelua, suunnittelua ja projektointia, kannattaa kääntyä myyntitiimimme asiantuntijoiden puoleen”, Pehkonen neuvoo.

Jubileella on myös noutovarastot Helsingissä ja Nokialla, joista voi halutessaan noutaa tilaamansa tuotteet. Tuotteiden palautuskin hoituu kätevästi suoraan varastoon.

PRO-gaala 2024
PRO-gaala 2024 Finlandia-talossa Helsingissä. KUVA Aki Rask

Tilasuunnittelu tuo mielenrauhaa

Entäpä jos kalustuksen toimivuus tilassa aiheuttaa päänvaivaa? Siihen löytyy ratkaisu Jubileen tilasuunnittelupalvelusta.

”Tilasuunnitelma maksaa itsensä takaisin viimeistään siinä vaiheessa, kun tapahtumatilaa lähdetään rakentamaan. Teemme 2D- ja 3D-kuvat, jotka helpottavat päätöksentekoa, ja havainnollistavat tilan sekä kalustuksen toimivuuden.”

Käytännössä tilasuunnittelu tarkoittaa, että Jubileen tiimi voi hoitaa koko prosessin lähtötilanteen kartoituksesta, tilasuunnitteluun, logistiikasta tilan rakentamiseen ja purkuun saakka.

”Tulemme paikalle, kalustamme tilan, varmistamme, että jokainen kaluste menee oikealle paikalle suunnitelman mukaan, teemme purun ja tarvittaessa jälkiraportoinnin.”

Jälkiraportoinnin avulla asiakas saa Pehkosen mukaan selkeän kuvan siitä, mistä tapahtuman kustannus Jubileen osalta koostui.


Kiinnostuitko?

jubilee.fi

Asiakaspalvelu Helsinki

(09) 7599 4400

(ma–pe 8.00–16.00)

Asiakaspalvelu ja projektimyynti Tampere

Erno Tarvainen, aluejohtaja

tampere@jubilee.fi

(03) 451 800 80

(ma–pe 9.00–15.00)

Tarjouslaskenta ja projektimyynti, astiat

Emily Tuomi, asiakaspalveluvastaava

emily@jubilee.fi

(09) 7599 4400

Tarjouslaskenta ja projektimyynti, kalusteet

Henri Leksis, asiakkuuspäällikkö

henri@jubilee.fi

040 722 5517

Tuomo Pehkonen, myynti- ja kehitysjohtaja

tuomo@jubilee.fi

(09) 7599 4412

Jubilee


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento