Esiintyminen

Esiinny striimillä vaikuttavasti! 5 vinkkiä kuulijan hurmaamiseen

Virtuaalitapahtumat ja streamaus ovat täällä jäädäkseen, mutta miten teet vaikutuksen yleisöösi striimin välityksellä? IFairsin perustajat Hanne Aimonen ja Marena Christensen jakavat parhaat vinkkinsä.

IFairs on uusi alusta kaikille virtuaali- ja hybriditapahtumille. IFairsilla voi järjestää messuja, myyntitapahtumia, rekrytointitapahtumia, yritysten sisäisiä tilaisuuksia, konsertteja ja vaikka tuotteiden lanseerauksia. Etuja ovat alustan helppokäyttöisyys, virtuaalinen verkostoituminen ja interaktiiviset osastot, jotka toimivat kuin huoneina, joiden välillä osallistuja voi liikkua.


Näin esiinnyt striimillä

5 vinkkiä kuulijan hurmaamiseen

 1. Onnistunut striimi lähtee hyvästä teknisestä toteutuksesta. Perusasiat, kuten nettiyhteys, valot sekä äänen selkeys ovat A ja O. Studiosta lähetetyt striimit ovat usein korkealaatuisia.
 2. Suunnittele etukäteen, miten aktivoit yleisön live-streamin aikana. Nyrkkisääntö: kysy viisi aiheeseen liittyvää kysymystä noin 10 minuutin striimin aikana.
 3. Kaksin on hauskempaa kuin yksin! Ota striimiin mukaan kollega tai asiantuntija lisätäksesi vuorovaikutusta. Keskustelusta tulee näin luonnollisempaa ja helpompaa.
 4. Striimin viihdyttävä ja merkityksellinen sisältö takaa onnistumisen. Mitä tiedonjanoinen yleisö haluaa oppia? Tunteita ja ajatuksia herättävät tarinat sekä kokemukset ovat aina hyvä valttikortti.
 5. Mitä haluat yleisön tekevän striimin loputtua? Pidä omat tavoitteet mielessä ja pyydä yleisöä aktivoitumaan haluamallasi tavalla liven jälkeen.

Julkaistu Evento-lehdessä 5–6/2021.


 • Tilaa Lehti

  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento