MAINOS

Uskallatko nauraa itsellesi? Tuottaja Miika Mansikkamaa ja kirjailija Antto Terras ihmettelevät miksi yritystapahtumissa huumoria pelätään kuin ruttoa

”Yritykset teitittelevät liian usein itseään, ja pitävät vakavahenkistä arvokkuutta onnistuneen yhteistilaisuuden kulmakivinä. Naurua pelätään kuin ruttoa, vaikka yleisö janoaa juuri omasta yhtiöstä, tuotteista ja historiasta tyylillä sommiteltuja tarinoita”, Terras toteaa.

Miika Mansikkamaa ja Antto Terras uskovat huumorin universaaliin voimaan. Jos yleensä komedialliselle osuudelle varataan vartti tai puolituntinen yritystapahtumien loppupäästä, tietävät miehet kokemuksestaan, että tilaisuuden koko käsikirjoitus kannattaa laatia viihteellisellä kulmalla.

Miika jatkaa: ”Tarjoamme tapahtumien järjestäjille kokonaan käsikirjoitettua konseptia, jonka sisällöt löytyvät taustatutkimuksen ja haastattelujen kautta. Jokainen yritys ansaitsee tulla muistetuksi parhaalla mahdollisella tavalla. Varta vasten tilaisuuteen tuotetut tarinat jäävät elämään, ja moni yllättyykin, kuinka paljon hauskaa pystytään loihtimaan esiin myös yllätyksettöminä pidetyistä toimialoista.”

Antto on Suomen tunnetuin komediakirjoittaja, jonka tekstejä käytetään niin television viihdeohjelmissa kuin hurjaan suosioon nousseissa roast-tapahtumissa.

”Huumorin mahdollisuudet hahmotetaan nykyisin tapahtumatuotantokentällä jo hyvin. Asiakkaat ja järjestäjät osaavat vaatia laadukasta naurua. Jokainen käsikirjoitus, olipa sitten kysymyksessä iso gaalatapahtuma tai Suomi-Areenan roastit, valmistellaan meillä alusta loppuun siten, että uskallamme antaa nauruille takuun.

Antto vakuuttaa: ”Haluan uskoa, että hyvinkin pian myös Suomessa rakennetaan juhlatilaisuuksia Oscar-gaalan mallin mukaan, eli juonnoissa on rohkeutta ja jopa vaaran tuntua, ja kunnia-asiana aletaan pitää sitä, jos pääsee tarinoiden aiheeksi.”


WWW.MANSIKKAMAA.FI


  • Tilaa Lehti

    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento