MAINOS

Mainos: Tervetuloa hiiliviisaaseen Espooseen!

Haltia Lake Lodge majoittaa kansallispuiston kupeessa

Haltia Lake Lodge on Nuuksion sydämessä sijaitseva luontohotelli, jossa majoitutaan ja kokoustetaan hälyn ja turhuuksien ulottumattomissa, lumoavan vuonomaisen Pitkäjärven läheisyydessä – kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin vilinästä.

Hotellissa on 20 tyylikkäästi sisustettua huonetta, lounge ja baari, sauna sekä 20 hengen kokoustila NOOX. Isompia ryhmiä palvelevat vieressä sijaitsevan Suomen luontokeskus Haltian kokoustilat. Vapaa-ajalle Haltia Lake Lodge järjestää inspiroivia ja virkistäviä luontoelämyksiä, viiden tähden leirielämää pääsee puolestaan maistamaan piha-alueella sijaitsevissa Lodge Glamping -luksusteltoissa.

Haltia Lake Lodgen toiminta rakentuu luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. Käytössä on sataprosenttinen tuulivoima, hankinnoissa hyödynnetään paikallisia pientoimijoita ja tähtäimessä on saavuttaa täysi hiilineutraalius vuoden 2023 aikana. Ennen sitä, vielä kuluvan vuoden aikana, luontohotelli hakee kestävää matkailua edistäville toimijoille myönnettävää Green Key -ympäristösertifikaattia. Sen myötä myös hotelli- ja kokousvieraat voivat tehdä ympäristön kannalta entistä kestävämpiä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

haltialakelodge.com

Hyödynnä Visit Espoon maksut­tomia kokous- ja kongressi­palveluja!

Vinkit vastuulliseen kokoustamiseen Espoossa:

visitespoo.fi/kokous

Tutustu Espoon muihin hiiliviisaisiin matkailuyrityksiin loppuvuoden Evento Offerseissa ja uutiskirjeissä!

Haltia Lake Lodge. Kuva: Lassi Katajarinne
Haltia Lake Lodge. KUVA Frida Steiner

Eventure vie kohti uusia seikkailuja

Haluatko järjestää onnistuneen virkistys-, kokous- tai juhlapäivän? Eventuren monipuoliset elämyspalvelut tekevät toiveista totta idyllisellä Yli-Takkulan tilalla Nuuksion kansallispuiston maisemissa.

Kokousta historiallisessa maalaismiljöössä, juhli navetan ylisillä, herkuttele kauden maistuvimmalla lähiruualla ja valitse suosikkisi monipuolisista elämysohjelmista. Aktiviteetteja riittää patikoinnista jousiammuntaan ja ongelmanratkaisutehtävistä pelastuspukupulikointiin, ja niissä kaikissa noudatetaan Metsähallituksen kestävän luontomatkailun periaatteita.

Valittavana on runsaasti valmiita ohjelmapaketteja, mutta päivän kulku on räätälöitävissä myös ryhmän omien erikoistoiveiden mukaan. Lisäksi kaikki ohjelmat ja aktiviteetit voidaan toteuttaa lukuisissa muissa kohteissa Uudenmaan alueella.

eventure.fi

Eventuren ja Tuunaajamutsin ohjelmilla ja aktiviteeteilla on Going Green Oy:n ohjelmapalvelu­yrittäjille myöntämä kansain­välinen Green Activities -sertifikaatti, joka kertoo sitoutuneesta ympäristötyöstä ja aktiviteeteille suunniteltujen ympäristökriteerien täyttämisestä.

Eventure.
Eventure.
Eventure.

Tuunaajamutsin kanssa tehdään vanhasta uutta

Tuunaajamutsin luovuutta lisäävissä työpajoissa palaudutaan stressistä, inspiroidutaan uusiokäytöstä ja parannetaan vuorovaikutusta.

Käsillä tekeminen ruokkii tutkitusti luovaa ongelmanratkaisukykyä, antaa onnistumisen tunteita, rentouttaa ja auttaa keskittymään. Tuunaajamutsin ohjauksessa kierrätysmateriaalit muuttuvat kauniiksi koristeiksi ja hyödyllisiksi käyttöesineiksi. Samalla ilmastoahdistus helpottaa ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen.

Tuunaaminen sopii inspiroivaksi ohjelmanumeroksi kaikkialle johtoryhmän kokouksista festivaaleille ja tykypäivistä asiakastilaisuuksiin. Tilattavissa on myös rentouttavia virtuaalituunauksia, joissa opetellaan origamien taittelua poistopaperista, solmitaan miniryijy vanhoista t-paidoista tai tuunataan vaikka kahvimuki etätyöpistettä piristämään.

tuunaajamutsi.fi

Tuunaajamutsi.

Åbergin linja kuljettaa puhtaasti ja vastuullisesti

Åbergin Linjan busseilla matkustavat mukavasti kaiken kokoiset ryhmät. Hymyilevästä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta tunnetun bussiyhtiön kalusto täyttää myös korkeat laatu- ja ympäristövaatimukset.

Matkaa taitetaan vähäpäästöisillä busseilla, lisäksi polttoaineen kulutusta minimoidaan ennakoivalla ajotavalla, laadukkaalla huollolla ja turhaa ajoa välttämällä. Åbergin Linja onkin ensimmäisenä bussiyhtiönä saanut käyttöönsä kestävästä kehityksestä ja vastuullisista valinnoista kertovan Sustainable Travel Finland -merkin. Lisäksi sillä on ISO 9001- ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Pandemian myötä yhtiön useat turistibussit on varustettu myös Eco3-ilmanpuhdistusjärjestelmällä, joka tutkitusti tuhoaa koronaviruksia jopa 99,7 prosentin tehokkuudella. Bussin sisäilma vaihtuu kokonaisuudessaan 3–5 minuutin välein, joten Åbergin matkassa hengitetään erittäin puhdasta ja raikasta sisäilmaa.   

bustravel.fi

Åbergin linja.

Carbonwise-hanke vie hiiliviisaaseen huomiseen

Visit Espoossa käynnissä oleva CarbonWise-hanke auttaa matkailuyrityksiä hiiliviisauden toteuttamisessa. Hiiliviisaudella tarkoitetaan energiatehokasta ja elinkaaren huomioon ottavaa liiketoimintaa, jolla on mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset.

Kuluvan vuoden aikana joukko Espoon matkailu- ja kokouspalveluyrityksiä on pienentänyt hiilijalanjälkeään ja tehnyt suunnitelmia jatkaakseen samalla polulla myös tulevaisuudessa. Lisäksi Visit Espoo on tukenut yrityksiä ympäristösertifikaattien hankkimisessa sekä kannustanut etenemään Sustainable Travel Finland -ohjelmassa.

Hankkeessa mukana olevat yritykset edustavat monipuolisesti kokous- ja tapahtumapalvelujen tarjoajia. Mukana on muun muassa kokoushotelleja, ohjelmapalveluyrityksiä ja kuljetusalan toimijoita.

Julkaistu Eventossa 17.10.2021


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento