MAINOS

Uudet Knorr Professional Fondit pohjoismaiseen makuun – anna enemmän aikaa luovuudellesi!

Ammattilaisten ammattilaisille kehittämät

Pohjoismaiseen makuun kehitetyt uudet Knorr Professional Fondit ja Demi-glace ovat erinomainen pohja liemille ja kastikkeille sekä kokin luovuudelle. Unileverin Tommi Virranta ja Sami Lamminaho ovat olleet luomassa niiden uudistuneita makuprofiileja yhdessä pohjoismaisen tuotekehitystiimimme kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi kolmen fondin sarja käyttövalmiita tuotteita, jotka vastaavat ammattikeittiöiden akuutteihin tarpeisiin.

Maku edellä, luonnollisista raaka-aineista

Tuotekehitystiimin kokeille tärkeintä oli luoda aidon makuisia liemiä, jotka toimivat pohjoismaisessa keittiössä. Kaikki fondit on tehty huolella valituista luonnollisista raaka-aineista, samoista joita kokit itsekin käyttäisivät. Makuprofiili on tasapainoinen ja uuden tehtaan ansiosta tuote on aina tasalaatuinen. Näiden tuotteiden pohjalle kokkien on helppo rakentaa myös omia reseptejä ja annoksia.

Aikaa, energiaa ja rahaa säästävä ratkaisu

Uusissa Knorr Professional Fondeissa vaikein ja aikaa vievin työ on valmiiksi tehty. Sen ansiosta ne tuovat keittiöön kustannustehokkuutta, säästävät kallista energiaa ja helpottavat myös työvoimapulan vaikutuksia. Tuotekehitystiimin laskelman mukaan Knorr Professional Fondit ovat noin 10–18 euroa edullisempia per litra kuin itse tehdyt liemet, kun otetaan huomioon kaikki liemen teon vaatimat resurssit.

Kolme makua kaikkeen ruoanvalmistukseen

Täyteläisen maukkaan Demi-glacen lihaisa, paahteinen ja aromikas maku on täydellinen sellaisenaan tai kastikepohjiin. Vasikkafondi on keitetty vasikan luista ja kasviksista. Sen hennon aromikas ja hienostunut maku sopii erinomaisesti niin kastikkeiden, keittojen kuin pataruokien valmistukseen. Jatkuvasti suositumpi kanaliemi on paahteisen ja täyteläisen makuinen pohja keitoille ja pataruoille tai vaikkapa risottojen liemeksi.

Kokeile kokkiemme herkullisia reseptejä!

Unileverin ruokaosaajien kehittämissä resepteissä nousevat esiin Knorr Professional Fondien parhaat ominaisuudet: hyvä maku, helppous ja tasaisen korkea laatu. Tutustu ja kokeile – mutta muista hyödyntää uutuusfondeja myös omissa resepteissäsi.

Tutustu ja lataa reseptit tästä >


 • Tilaa Lehti

  Aromi
  Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

  Tilaa Aromi
  Shaker
  Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

  Tilaa Shaker
  Evento
  Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

  Tilaa Evento