Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
SUOSITTELEMME:
Vuoden ravintola 2025 on Bona Fide
SUOSITTELEMME:
16 senttiä holitonta, kiitos! Alkoholiton viini on kasvava trendi
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ravintola-ala
Ruoka-ala on suuri työllistäjä Suomessa
Liha
Lihan himo ei laannu, vaikka hinta nousee – edullisimmat ruhonosat ovat ravintoloissa nyt arvossaan
Alkutuotanto
Katkaravun matka lautaselle – suomalaisten tapa käyttää katkarapuja kummastuttaa norjalaisia
Tryffelit
Tryffeli ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Viini
Suomesta saa pian kotimaista Cabernet Sauvignonia – hurjaan hintaan
Alkutuotanto
Yhden lajikkeen omenamehu ja muut Ahvenanmaan erikoisuudet: Avec vieraili Sadonkorjuujuhlilla
Ammattikeittiö
Suomen pellot pullistelevat nyt kukkakaalia – keittiöammattilainen, auta viljelijöitä hädässä! Tässä suositun keiton resepti
Alkutuotanto
Varo viherpesua! Suklaa ei ole aina vastuullista
Alkutuotanto
Vesi- ja ilmaviljely sisätiloissa voi mullistaa tavan, jolla ruoka päätyy tulevaisuudessa lautaselle
Kolumni
Riikka Mantilan kolumni: Lähiruualla on vipuvoimaa
Ruokatapahtumat
Avec-reportaasi: Ahvenanmaan Sadonkorjuutapahtuma veti 15 000 kävijää nauttimaan paikallisista herkuista
Alkutuotanto
Miksi ravintolayrittäjän tukkulasku nousee? Kallista lystiä, sanovat alkutuottajat ja kertovat syyt
Alkutuotanto
Eurooppalaisia ruokavaikuttajia lennätettiin ja saunotettiin Suomessa – näin suomalaisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin suhtauduttiin
Alkutuotanto
Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä
Vaikuttaja
Erikoishaastattelussa ex-ministeri Emma Kari: Eettisen ruuan tuottamisen pitää olla halvempaa
Matkailu
Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
Suomen Keittiömestarit
Suomen Keittiömestarit huolissaan suomalaisen ruuantuotannon kehityksestä
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Alkutuotanto
Ensin oli muna, sitten tuli paljon strutseja
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2025 on Bona Fide
Ukrainan sota
|
Avec tukee Viiden Tähden käynnistämää kokkien ja ravintoloitsijoiden vetoomusta Ukrainan puolesta ja sodan lopettamiseksi
Arvot
|
Näkökulma: Festivaali, joka suututti lihansyönnin puolustajat – tapahtumien arvot mitataan teoissa
Ravitsemussuositukset
|
Tuottaako lounaspaikka rahaa, jos se noudattaa uusia ravintosuosituksia? Kaksi yrittäjää kertoo, miten niihin kannattaa suhtautua
Baarit
|
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Evento Awards
|
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
Evento Awards
|
Kuvat tapahtuma-alan Suomen parhaiden Evento Awards -palkintogaalasta: näin Olympiastadionilla juhlittiin
Ravintolat
|
Vuoden ravintola 2025 on Bona Fide
Pizza
|
Napolilaispizzojen buumin Suomessa synnyttänyt ketju haluaa kasvaa entisestään, mutta hallitusti
Evento Awards
|
Tässä ovat Evento Awards -voittajat 2025! Suomen parhaat tapahtumat ja niiden tekijät