Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Ravintolat
Euroopan suurin kattoterassi löytyy Tampereelta – ravintola Periscope valmistautuu vuoden tärkeimpään sesonkiin
Catering
Arto Rastas kokkaa Cristiano Ronaldon kotona tämän viikon ajan
Uusi ravintola
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Matkailu
Arto Rastas ja Teemu Korkalainen ottavat lappilaisen matkailukeskuksen ravintolat komentoonsa
Ravintolat
Hans Välimäki avaa kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin: tasokasta brittipubiruokaa ja italialainen ”bistro”
Koronarajoitukset
Matkailu- ja ravintola-alan mielenilmaus #NytRiittää näkyi somessa ja ikkunoissa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Talous
|
Kiinalaisten ikääntyminen voi nostaa palkkoja Suomessakin – ”Suurimpia voittajia ovat osaajat”
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Asiakaskokemus
|
Lista, jolle on naurahdeltu ja tuhahdeltu – tapahtumakonkari Stuba Nikula tiivistää asiakasmotivaatiot nasakasti
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille