Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Vastaa Shakerin kyselyyn – anniskelun ammattilainen, nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa!
SUOSITTELEMME:
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Asiakaskokemus
Kolme ravintola-ammattilaista kertoo, miten heillä kohdellaan kanta-asiakkaita – dataa voisi kerätä rohkeamminkin
Digitalisaatio
”Ravintola-alan Spotify” haluaa maailman parhaaksi sovellukseksi ja miljoona käyttäjää – Saku Tuominen suosii brändäämisessä moderneja keinoja
Tapahtumatuotanto
Hallitse tapahtumaasi oikeilla työkaluilla – tutustu eri vaihtoehtoihin
Innovaatiot
Fafa’s-perustajan uusi ravintolakonsepti ravistelee: ”Haluan muuttaa vanhanaikaiset toimintamallit”
Sosiaalinen media
Älä ammu tykillä joka kanavaan – rakenna ravintolasi some näillä vinkeillä
Baarit
Laulua kaiuttimista yötä myöten – Kallion uutuusravintola avasi itsepalvelukaraoken
Digitalisaatio
Hyvästit avaimille ja kulkulätkille – Nokia-areenalla kuljetaan äpin avulla
Fast casual
Suomalaisella Barot’s-burgeriketjulla on suuret suunnitelmat
Ammattikeittiö
Oikea kone säästää rahaa, luontoa ja auttaa työvoimapulan keskellä – tässä ammattikeittiön konetrendit juuri nyt
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Kahvilat
|
10 kiinnostavaa kahvilaa ympäri Suomen
Cocktailbaari
|
Baarilaivan uudet kuviot Helsingin keskustan kupeessa: sauna on pian auki ympäri vuoden
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Työhyvinvointi
|
Pää pitkään paikallaan ja kädet koko ajan koholla? Ravintola-ammattilainen, varo näitä asioita työssäsi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ulkomaat
|
Millaista on elää Grönlannissa? Pauliina Oinonen johtaa kulttuuritapahtumaa Trumpin himoitsemalla saarella
Tapahtumatuotanto
|
Tapahtuma tulossa, mutta miltä sen pitäisi näyttää? Ultra Bran ja Ruisrockin palkitut visualistit kertovat oivalluksistaan
Pyrotekniikka
|
Pyrotekniikan pioneeri Markku Aalto on saanut näpeilleen kerran jos toisenkin: ”Sytytettiin koko perkeleen lava palamaan”
Cocktailbaari
|
Baarilaivan uudet kuviot Helsingin keskustan kupeessa: sauna on pian auki ympäri vuoden
Ruokatapahtumat
|
Turun Maku -tapahtuma tuo huipputason kokkikisat, ravintolat ja lähiruokaa Logomoon