Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Baaritekniikka
Baarimestari, uuta tiesi asiakkaan sydämeen – infusoi näin
Baaritekniikka
Näin käy drinkin rollaus! Treenaa näyttävä tekniikka kuntoon
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Baaritekniikka
Drinkin rakentaminen on mainettaan monipuolisempi metodi
Cocktailit
Katkero eli bitter loi nahkansa – Aperol tuli baarivalikoimaan jäädäkseen
Baaritekniikka
Drinkin ravistaminen: tekniikka vaikuttaa lopputulokseen
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Cocktailit
Mojito on kesäsuosikki, joka toimii talvellakin
Cocktailit
Negroni on juomien Bob Ross – 3-3-3-kaavaa voi varioida
Cocktailit
Reportaasi Tampereelta: ¡Viva la revolución! ¡Viva la Daiquiri!
Baarit
Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Väkevät
Muutakin kuin gin & tonic – ginin tyylit, cocktailit, historia ja valmistus
Väkevät
Vodka ja kaikki mitä siitä pitää tietää
FBSK
Baarialan ammattilainen, tiedätkö, mitä ovat FBSK ja IBA? Tunne yhdistyksesi
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Baariosaaminen
|
Ei kannata palkata halvinta – konkari kertoo, miten DJ edistää baarin bisnestä
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025
Festarit
|
Uusi kesäfestari tuo Helsingin Oulunkylään tunnettuja artisteja ja sinkkurannekkeen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Terassi
|
Helsingin uuden Superterassin ruokatarjonta yllättää
Michelin-tähdet
|
Pohjoismaiden Michelin-tähdet jaettiin – tässä ovat Suomen Michelin-ravintolat 2025