Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
In English
Hello Suomi! Cafelito by day, Vinolito by night – Luis Mariño runs a Spanish cafe and tapas bar in Helsinki
In English
Baarimestarien syysvinkit: terästä cocktailisi sienillä ja sammaleella – boost up your cocktail with mushrooms and moss, Finnish style
In English
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland’s Shaker magazine
In English
Englanti yleistyy ravintola-alan työkielenä, ja näin kielimuuri ylitetään tiskin takana – bartender Randall Muller speaks about working in Finland
In English
Hello Suomi! Olivier Lucas’ bakery Le Jardin serves high quality French pastries in Helsinki
In English
Hello Suomi! Nickarlo Manato started as a cook at ABC – now he runs his own Filipino restaurant in Tampere
In English
Hello Suomi: Vietnam-born Huynh Nhu Karjalainen runs a popular home bakery in Kannonkoski
In English
Hello Suomi! From London to Finland: Peter Steer is the cheesemonger of Rolling Cheese
Cheers
Working in Finland is very different, says Greek bartender: ”I no longer want to work in Greece”
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Diarisoa Joëlle would like to create a space where people can eat and dance simultaneously
In English
Hello, Suomi! Croatian waiter Josip Binder on life and work in rural Finland
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Australian chef Jarrad Dowd loves mämmi
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Greek waiter Christos Ghiotsis likes the straightforward culture
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Thai chef likes experimenting with Finnish ingredients
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Nepalese Smriti Gurung on waitress job, vitamins and mustamakkara
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Mohamad AlHallak runs two Syrian restaurants in Helsinki
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: French bistro owner loves running his restaurant full of life
In English
Hello, Suomi! Working as a chef in Finland: Ukrainian Irina Chernefa has found it easy to adjust
In English
Hello, Suomi! Working in a hospital kitchen in Finland: Pakistan-born Yasmeen Koskimäki enjoys the challenge
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Oscar Eduardo Vera de la Rosa runs a Mexican restaurant in Oulu
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Angola-born Teresa Kuango talks culture, customer service and… the strangest Finnish food
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Malaysia-born chef Boo Niinivaara talks surprises, challenges, people
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Viini
|
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Vaikuttaja
|
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Kilpailut
|
Onko nyt Suomen aika? Tähtikokki Ismo Sipeläinen iskee Bocuse d’Or -kilpailuun uudella taktiikalla
Yrityskaupat
|
Ravintolatukku Donier Gastronomie siirtyy ruotsalaisen JHB:n omistukseen
Kahvi
|
Näin kävi kasvijuomien top 12 -sokkotestissä! Kaksi tuotetta päästi kahvin maun hyvin läpi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Voileivät
|
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
Cocktailreseptit
|
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse
Innovaatiot
|
Suomalaisessa uutuuspalvelussa voi ostaa, myydä ja vuokrata lavasteita ja tapahtumakalustoa
Ravintolat
|
Paras tamperelainen ravintola 2024: tässä äänestyksen tulokset
Tulevaisuuden tekijä
|
Tarjoilijaopiskelija Elea Vilkman: Ravintolakoulu on hyvä pohja mihin tahansa