Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
"Vantaalaista laskiaispullaa" saa nyt Nakkilasta Utsjoelle - näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
SUOSITTELEMME:
Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa – Suomen flair-kuningas esittelee kaksi luottotemppuaan
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Työelämä
Näin teet tykin CV:n ja nappaat työn, jonka haluat
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Nimitykset
|
Linnanmäen uusi toimitusjohtaja on Satu Järvelä
Etiikka
|
Miksi yrityksellä on eettiset ohjeet, jos johto ei sitoudu niihin?
Lounasravintolat
|
Suomen paras lounas 2024: tässä äänestyksen parhaat 50 ravintolaa
Innovaatiot
|
Miten voittaa ravintolakilvassa etäaikana? Onnistujat paljastavat salaisuutensa
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Kolumni
|
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
|
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Talous
|
Ravintolajätti Noho teki ennätystuloksen
Cocktailit
|
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Klassikkoravintolat
|
Jyväskyläläinen ravintola Pöllöwaari porskuttaa vuosikymmenestä toiseen