Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Omatekoista mozzarellaa, guancialea ...ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
SUOSITTELEMME:
Kokkien MM-kisojen ensimmäinen tehtävä julki – Ismo Sipeläinen ilahtui
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Työelämä
Sinustako ”meeting doctor”? Muuttuva työelämä vaatii uusia rooleja
Työelämä
Englanti yleistyy työkielenä Savossakin – kuopiolaisravintolassa asiasta kerrotaan asiakkaille ystävällisesti lapulla
Työelämä
Voiko perheellinen tehdä töitä baarissa? Kolme ravintola-ammattilaista kertoo oman tarinansa
Ammattikeittiö
Hilkka Torven monikulttuurisessa ammattikeittiössä on 10 eri kansallisuutta, ja ongelmiakin on – perehdytys on ratkaisevaa, hän neuvoo
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Hyvä pomo kuuntelee
Tapahtumatuotanto
Yhdeksän eettistä askelta kohti turvallisempaa ja kestävämpää tapahtuma-alaa
Työelämä
Anita Peksiev aloitti eläkeiässä työt kahvilassa – näin seitsemänkymppinen pärjää nuorempien mukana
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Luovuus
Suomalaisissa on luovuutta, mutta sitä ei hyödynnetä kunnolla työelämässä
Viestintä
Kriisiviestinnässä tärkeintä ei ole anteeksipyyntö, sanoo Sini Korpinen – vaan se, että pyytää anteeksi oikeaa asiaa
Työelämä
Kaikesta ei saa puhua työpaikan ulkopuolella – työelämän salassapito lyhyesti
Henkilöstö
Suomen suurinta hotellia rakennuttava norjalaismiljardööri on liikemaailman rokkistara, joka panostaa henkilöstöön
Työelämä
Työaikaa vai vapaa-aikaa, missä menee raja? Työoikeuden asiantuntijat kertovat
Kolumni
Mari Hatakka: Oletko valmis avoimeen suhteeseen? On ok tapailla muitakin työnantajia ja -tekijöitä
Työelämä
Pienennätkö itseäsi töissä? Jenni Janakan 8 tehokasta oivallusta, joilla uskallat olla oma itsesi
Työelämä
Suunnitelmissa etätyö ulkomailla? Ota nämä asiat huomioon
Työelämä
Työ ei lopu tekemällä, ja multitaskaus heikentää työtehoa – psykoterapeutin 8 vinkkiä työpaikalle
Työelämä
Näin teet tykin CV:n ja nappaat työn, jonka haluat
Työelämä
Haaskataanko teillä talenttia? Jaakko Sahimaa kertoo tarinan, joka on tosielämää monessa suomalaisessa työpaikassa
Työelämä
Aku Varamäki: 6 taitoa, joilla kukoistat tulevaisuuden työelämässä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Tapahtumatilat
|
Helsingin päärautatieasemalle tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Katuruoka
|
Moni ruokarekka kurvaa nyt lähiöön: ”Annoksia menee kerralla enemmän”
Kolumni
|
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Uusi ravintola
|
Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautui uusia ravintoloita
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Tapahtumatilat
|
Helsingin päärautatieasemalle tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Bocuse d'Or
|
Kokkien MM-kisojen ensimmäinen tehtävä julki – Ismo Sipeläinen ilahtui
Markkinointi
|
Senaatintorilla järjestetään nimekkäiden artistien konsertti marraskuussa, pääsyliput jaetaan ilmaiseksi lonkeromerkin sivuilla
Kilpailut
|
Tatu Ollila sijoittui kärjen tuntumaan nuorten kokkien MM-kisoissa – mysteerilaatikosta paljastui Unkarin erikoisuuksia