Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Juomatrendit
Konjakki lämmittää! Suomen baarimestarien ideat kylmän kauden cocktaileihin
Väkevät
Kaikki konjakista: Baarimestarin myyntikikat, konjakkitrendit, cocktailresepti ja yllättävä tarjoilutapa
Konjakki
Cocktail konjakista: Finalo on yhden raaka-aineen juomasekoitus, jota pariisilaisbaarissa tarjoillaan hanasta
Väkevät
Konjakki on brandyjen superjulkkis
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
Kastikkeet
|
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit
Alkoholilaki
|
Tässä ovat Suomen historian omituisimmat alkoholiin ja ravintoloihin liittyvät määräykset – osa voimassa edelleen
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Häirintä
|
Ex-kollegat HS:lle: Huippukokki Kim Mikkola käyttäytyi töissä törkeästi
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Kastikkeet
|
3 x vegaaninen kastike – ravintoloitsija Richard McCormickin parhaat reseptit
Musiikki
|
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
Tapahtumatuotanto
|
Kuvat Helsingin Comic Con -suurtapahtumasta – järjestäjä kertoo, miksi monen tähden tapaamiseksi pitää ostaa vielä erillinen lippu
Ravintolat
|
Euroopan suurin kattoterassi löytyy Tampereelta – ravintola Periscope valmistautuu vuoden tärkeimpään sesonkiin