Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Suomen kiinnostavimmat baarit: Ammattilaisten tärpit kuuteen kaupunkiin
SUOSITTELEMME:
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Asiakaskokemus
6 000 euron hotelliyö Helsingissä – tällaista on suomalainen ultraluksus
Ravintolat
Vatsa täyteen ravintolassa muutamalla eurolla – maitobaarit ovat Puolan erikoisuus
Kesäteatteri
Karmeat kesät eivät tappaneet uskoa – tältä näyttää kesäteattereissa 2022
Matkailu
Visit Rovaniemen Sanna Kärkkäinen: Suomi on kuin tehty post-korona-matkailuun
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä
Uusi ravintola
|
Jasper Pääkkösen ravintola valmistui, ja tältä siellä näyttää
Pop up -ravintolat
|
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Cocktailkoulu
|
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Tapahtumatilat
|
Helsinki-halli sai sponsorinimekseen Veikkaus Arena
Baarit
|
Helsinkiin aukesi drinkkibaari, joka on auki joka päivä
Uusi ravintola
|
Helsingin ytimeen avattu kreikkalainen Papa Andreas tarjoaa klassikkoja modernilla twistillä
Pop up -ravintolat
|
Taste of Finland -pop up esitteli suomalaisia makuja New Yorkissa – taustalla vankkaa suomalaisosaamista ideasta toteutukseen
Ravintola
|
Olavi Uusivirran uutuusravintola Lippa kohtasi ilkivaltaa – ”Irtaimistoa oli yritetty sytyttää tuleen”