Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
SUOSITTELEMME:
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille
Pienpanimot
Sopivasti rähjäinen Olarin Panimo menestyy Konepajalla – ”Tämän tyyppistä paikkaa ei Helsingissä ole aikaisemmin ollut”
Olutravintolat
S-ryhmä sulki 2 tunnettua baaria Helsingin keskustassa – ketjusta enää yksi jäljellä
Olut
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
Olutravintolat
Pete Finnberg pisti kotinsa pantiksi ja osti tutun olutravintolan – Mallaskukossa oluen myynti on mullistunut viime vuosina
Tapahtumatilat
Pääsimme kurkistamaan sisään: tältä näyttää Helsingin päärautatieasemalle rakennettava Kellotorni, johon tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Olutravintolat
Olutbaarilla tekee tiukkaa Helsingin ydinkeskustassa: ”Jätkäsaaressa vuokra on alle puolet tästä”
Olutravintolat
Petri Päivinen laittoi kaksi olutravintolaansa myyntiin Helsingissä – ”Haluan viettää aikaa lasteni kanssa”
Olutravintolat
Helsingin Kallioon avautui kunnianhimoinen olutbaari, joka lienee pian jo toisen näköinen
Ravintolat
Muikea Muikku lopetti, tilalle burgereistaan tunnettu Treffi Pub & Bistro – sulkemiseen oli monta syytä, kertoo Kalaravintoloiden pomo
Olut
Uusi pienpanimo avaa ravintolan Helsinkiin – 24 oluthanaa, 100 hengen terassi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Alkutuotanto
|
Suomessa onnistuttiin viljelemään aprikooseja – ja niistä tuli melkoisia möhkäleitä
Kilpailut
|
Maailman paras ravintola julkistettiin – Avec kysyi, miten 50 parhaan listalle oikein pääsee
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Olut
|
Suomen paras olut 2022 on Takatalo & Tompurin Kaski Savubock
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ilmiö
|
Pinsa säilyttää rapeutensa kuljetettunakin – mutta mitä eroa on pizzalla ja pinsalla?
Maustaminen
|
Maustematka libanonilaisen, meksikolaisen ja thaimaalaisen keittiön ytimeen
Baariosaaminen
|
Oletko sinä supermaistaja? Näin treenaat makuaistiasi
Ravintolaterassi
|
Helsingin ravintolaterassit 2025 – vieraile näillä kesän aikana
Talous
|
Miten kate lasketaan? Hinnoitteluopas baareille ja ravintoloille