Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
SUOSITTELEMME:
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Asiakaskokemus
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Asiakaspalvelu
Meeri Koutaniemi on ravintoloissa kahden ääripään maistelija
Tiskillä
Sipoolaistunut Annika Eklund palaa aina Helsingissä ravintolaan, jossa on käynyt jo 18 vuotta
Asiakaskokemus
Turkulaisen ravintolan annos sai A.W. Yrjänän kyyneliin
Asiakaspalvelu
Peter Franzén, tullaanko sinulta ravintolassa kyselemään absintista?
Asiakaspalvelu
Turha yrittää raahata yökerhoon – Sami Kuronen paljastaa kantapaikkansa
Asiakaspalvelu
Sara Siipola paljastaa ravintolasuosikkinsa: ”Kun olen löytänyt hyvän ruoan, joka toimii, otan aina sitä”
Asiakaspalvelu
Miitta Sorvali viihtyy kansanravintoloissa, kunhan homma toimii – joskus klassikkoannos voikin olla pettymys
Asiakaspalvelu
Yli 130 grilliä testannut Sami Hedberg osaa arvostaa hyvää porilaista – asiakaspalvelun salat hän oppi kokousisäntänä
Asiakaspalvelu
Kirkkoherra Kari Kanala tapaa seurakuntalaisiaan baareissa: ”Se on monelle helpompi ympäristö kuin kirkko”
Asiakaspalvelu
Meiju Suvas korvaa usein pääruoan alkupaloilla, mutta kantaravintolassaan hän ottaa tutun annoksen
Tiskillä
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: ”Aika hieno kunnianosoitus”
Asiakaspalvelu
Vappu Pimiä: Olisipa useampi ravintola auki sunnuntaisin
Asiakaspalvelu
Kävely lounaspaikkaan on tärkeä osa kotona työskentelevän muusikon arkea – Miljoonasateen Heikki Salo, mistä ravintoloista tykkäät?
Asiakaspalvelu
Räppäri Paleface arvostaa ravintolassa sopivasti kustomoitua asiakaspalvelua
Asiakaspalvelu
Anssi Kela kiusaantuu, jos ravintolassa kysytään maistuuko ruoka – ”Kuka siihen vastaa rehellisesti, että ei maistu?”
Asiakaspalvelu
Seela Sella arvostaa asiakaspalvelijaa, joka katsoo silmiin eikä tuputa
Asiakaspalvelu
Miki Liukkonen syö ravintolassa aina samaa ruokaa: ”Minulle on ihan sama mitä syön tai juon”
Asiakaspalvelu
Ismo Leikola ei kaipaa tippikulttuuria Suomen ravintoloihin: ”Älkää nyt helvetissä”
Asiakaspalvelu
Seksikäs-Suklaa on vaativa ravintola-asiakas: ”Tunnistan tuoksusta, jos liha on laitettu öljyyn suoraan pakkasesta”
Asiakaspalvelu
Krisse Salminen ei halua tarjoilijan liimautuvan pöytään, mutta tykkää jos lempiviini muistetaan
Asiakaspalvelu
Jesse Markin harmittelee: Kun puhun tarjoilijalle suomea, minulle vastataan englanniksi
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Michelin-ravintolat
|
Michelin-tähdellä palkittu ravintola Tapio lopettaa
Ravintolaterassi
|
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Kahvilat
|
Popeda-rumpali perusti kesäkahvilan kotipihalleen ja järjesti siellä festarit – Rachael-vaimo suunnittelee jo talvikahvilaa jääpenkeillä
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Bocuse d'Or
|
Suomen Bocuse d’Or -edustaja on Johan Kurkela – ”Olen panostanut tähän koko elämän”
Vaikuttaja
|
Paco Ndiaye haastaa suomalaisten kapeat odotukset maahanmuuttajien ravintoloita kohtaan
Pääkirjoitus
|
Pääkirjoitus: Ilmaiset ämpärit vetävät ihmisiä jonoksi asti – mikä olisi ravintoloiden ”ämpäri”?
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -kilpailujen finalistit
Klubit
|
Helsinkiin avattu kiehtova uutuus on sykkivä klubi öisin ja päivällä kaikkea muuta