Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Työelämä
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
Työelämä
Älä sano ”mennään suoraan asiaan” äläkä järjestä enää hybridikokouksia, sanoo asiantuntija
Vaikuttaja
Sirkka Gustafsson, 90, kertoo Palacen hulluista vuosista – nuorille kokeille hänellä on selkeä neuvo
Työelämä
Kokin koulutuksella monenlaisiin töihin: Petra Väänänen, Karoliina Jaakkola ja Antti Rinta-Huumo kertovat uratarinansa
Työelämä
Moni haaveilee etätöistä ulkomailla – Juho Toivola ja Marena Christensen tekevät töitä sieltä, mistä haluavat
Rasismi
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
Työelämä
Toimisiko nelipäiväinen työviikko täydellä palkalla? Tässä yksi esimerkki Suomesta
Työelämä
Sinustako ”meeting doctor”? Muuttuva työelämä vaatii uusia rooleja
Työelämä
Englanti yleistyy työkielenä Savossakin – kuopiolaisravintolassa asiasta kerrotaan asiakkaille ystävällisesti lapulla
Työelämä
Voiko perheellinen tehdä töitä baarissa? Kolme ravintola-ammattilaista kertoo oman tarinansa
Ammattikeittiö
Hilkka Torven monikulttuurisessa ammattikeittiössä on 10 eri kansallisuutta, ja ongelmiakin on – perehdytys on ratkaisevaa, hän neuvoo
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Hyvä pomo kuuntelee
Tapahtumatuotanto
Yhdeksän eettistä askelta kohti turvallisempaa ja kestävämpää tapahtuma-alaa
Työelämä
Anita Peksiev aloitti eläkeiässä työt kahvilassa – näin seitsemänkymppinen pärjää nuorempien mukana
Kolumni
Tomi Lanton kolumni: Ei jätetä työkaveria yksin
Luovuus
Suomalaisissa on luovuutta, mutta sitä ei hyödynnetä kunnolla työelämässä
Viestintä
Kriisiviestinnässä tärkeintä ei ole anteeksipyyntö, sanoo Sini Korpinen – vaan se, että pyytää anteeksi oikeaa asiaa
Työelämä
Kaikesta ei saa puhua työpaikan ulkopuolella – työelämän salassapito lyhyesti
Henkilöstö
Suomen suurinta hotellia rakennuttava norjalaismiljardööri on liikemaailman rokkistara, joka panostaa henkilöstöön
Työelämä
Työaikaa vai vapaa-aikaa, missä menee raja? Työoikeuden asiantuntijat kertovat
Kolumni
Mari Hatakka: Oletko valmis avoimeen suhteeseen? On ok tapailla muitakin työnantajia ja -tekijöitä
Työelämä
Pienennätkö itseäsi töissä? Jenni Janakan 8 tehokasta oivallusta, joilla uskallat olla oma itsesi
Työelämä
Suunnitelmissa etätyö ulkomailla? Ota nämä asiat huomioon
Työelämä
Työ ei lopu tekemällä, ja multitaskaus heikentää työtehoa – psykoterapeutin 8 vinkkiä työpaikalle
Työelämä
Näin teet tykin CV:n ja nappaat työn, jonka haluat
Työelämä
Haaskataanko teillä talenttia? Jaakko Sahimaa kertoo tarinan, joka on tosielämää monessa suomalaisessa työpaikassa
Työelämä
Aku Varamäki: 6 taitoa, joilla kukoistat tulevaisuuden työelämässä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Pizza
|
Näin roomalainen ja napolilainen pizza eroavat toisistaan
Työhyvinvointi
|
Mitä tehdä häpeän tunteen vallatessa kehon? Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo: ”Täysin opeteltavissa”
Henkilökunta
|
Miten kohennat ravintolan kannattavuutta henkilökunnan avulla?
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista