Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kilpailut
Simo Harrivaara ja Janika Tiensuu ovat Vuoden kokki ja tarjoilija 2024!
Kilpailut
Tällä viikolla ratkaistaan Vuoden kokki ja Vuoden tarjoilija 2024 – tässä finalistit
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit
Kilpailut
Vuoden kokki on Johan Kurkela ja Vuoden tarjoilija Kirsi Seppänen – kokkisarjan sijoitukset muuttuivat laskuvirheen takia
Asiakaspalvelu
Leeni Hyvärinen googlaa sinutkin, kun varaat pöydän Maaemosta – tällaista on työ kolmen Michelin-tähden huippuravintolassa Norjassa
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -finalistit
Kilpailut
Vuoden kokki 2022 on Jonathan Slotte – Vuoden tarjoilija on Joonas Heino
Tarjoilu
Natasha Henriksson haluaa olla Suomen paras tarjoilija: ”Ei ole kyse siitä, että saan myytyä paljon”
Kilpailut
Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit ovat selvillä
Kilpailut
Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmainen: Mentaalinen harjoittelu on tärkeintä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Henri Hytönen avasi Vantaalle korttelibistron, jossa tehdään ruokaa ilman paistinpannua ja rasvakeitintä
Ravintolaterassi
|
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Ravintolat
|
Mikä on Tampereen paras ravintola? Tässä äänestyksen top 50
Uusi ravintola
|
Viinibaaria suunniteltiin, mutta Maukusta tulikin bistro ja Kallion suurin viinikellari
Ruokakulttuuri
|
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Hyväntekeväisyys
|
Näkökulma: Hyvän mielen teko kannattaa, kuten Helsingin pizzatempaus osoittaa
Markkinat
|
Tuomaan Markkinat oli jymymenestys – puuro myi valtavasti
Olut
|
Olutliiton Hyvä Tuomas 2024 on Marjokaisa ”Sahti-Kaisa” Piironen
Voileivät
|
Tästä voi povata hittiä: Helsinkiin avattiin Japanin muhkeaan sando-kerrosleipään erikoistunut kahvila
Cocktailreseptit
|
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse